Ετοιμάζονται 75 προσλήψεις μόνιμων τελωνειακών στην ΑΑΔΕ

Οι θέσεις θα καλυφθούν από προσωπικό δευτεροβάθμιας και τεχνολογικής εκπαίδευσης


ΕΛΛΑΔΑ
14:48
12/09/2018
Ετοιμάζονται 75 προσλήψεις μόνιμων τελωνειακών στην ΑΑΔΕ
3
loading

Στα χέρια του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού βρίσκεται αίτημα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την πρόσληψη 75 μόνιμων τελωνειακών (η προκήρυξη θα είναι πιθανώς η 12Κ/2018).

Σύμφωνα με πληροφορίες οι θέσεις θα καλυφθούν από προσωπικό δευτεροβάθμιας και τεχνολογικής εκπαίδευσης, ενώ όλες οι θέσεις αφορούν την ειδικότητα των τελωνειακών.

Το επίμαχο αίτημα έχει λάβει ΠΥΣ (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου) και σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ο έλεγχος της πράξης.

Υπενθυμίζεται στο ΑΣΕΠ εργάζονται με φρενήρεις ρυθμούς προκειμένου να δημοσιευθεί άμεσα η συμπληρωματική προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών για 757 μόνιμους υπαλλήλους σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων και συγκεκριμένα στη καθαριότητα και τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης αποχέτευσης.

Παράλληλα, αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την προκήρυξη 10Κ/2018, η οποία αφορά 137 μόνιμους υπαλλήλους σε δήμους περιφέρειες και πέντε φορείς του δημόσιου τομέα. Σύμφωνα με υψηλόβαθμες πηγές του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού η προκήρυξη βρίσκεται ήδη στα…χέρια του Εθνικού Τυπογραφείου. H επόμενη προκήρυξη, δηλαδή η 11Κ/2018 θα αφορά 49 μόνιμες θέσεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Πηγή: dimosio.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

  Ετοιμαζονται 75 προσληψεις μονιμων αρπακτικων τελωνων και φαρισαιων. Θα τα κονομισουν.

 2. avatar 2017

  ΑΣΤΕΙΟΣ

 3. avatar αλητεια

  Γιαυτο δεν προλαβαινομε τις εξαγωγες διοριστε οσο ειναι καιρος πριν τις εκλογες
  να παρετε κανενα ψηφη παραπανω [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει