Λόγω εργασιών ελέγχου και ρυθμίσεων του εγκατεστημένου συστήματος τηλεδιαχείρησης ηλεκτροφωτισμού, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα των παρακάτω οδικών αξόνων, σε μήκος 200 μέτρων ανά θέση, περιοχής Δήμων Πειραιώς, Μοσχάτου/Ταύρου, Νίκαιας/Αγ.Ιωάννη Ρέντη, Περιστερίου, Αθηναίων, Αγίων Αναργύρων/Καματερού, Φιλαδελφείας/Χαλκηδόνος και Αχαρνών, στις 18 και 19-7-2012:

Α) Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος της Λ. Ποσειδώνος έως την οδό Πέτρου Ράλλη, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 09.00΄, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Β) Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από την οδό Πέτρου Ράλλη έως τη Λ. Αθηνών, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 09.00΄, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Γ) Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από τη Λ. Αθηνών έως την οδό Νιρβάνας, κατά τις ώρες 09.00΄ έως 14.30΄ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δ) Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Νιρβάνα έως τον ανισόπεδο κόμβο της Αττικής Οδού, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 21.00΄ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.