Διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από σήμερα και μέχρι τις 10 Αυγούστου στο δήμο Σαρωνικού εξαιτίας εργασιών αντικατάστασης και επέκτασης του δικτύου ύδρευσης.

Η διακοπή θα γίνεται όλο το 24ωρο και αφορά:

Α) την Αθηνών, στο τμήμα της από την οδό Ρήγα Φεραίου έως την οδό 28ης Οκτωβρίου-Παπαναστασίου. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής:

-Από Λ. Αθηνών προς Ανάβυσσο: δεξιά στην Ρήγα Φεραίου, αριστερά στην Περιφερειακή οδό Καλυβίων-Αθηνών, δεξιά στην Λ. Καλυβίων-Αναβύσσου και συνέχεια κανονικά.

-Από Λ. Αθηνών προς Λαύριο: αριστερά στην Ρήγα Φεραίου και στην συνέχεια κανονικά.

Β) 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αθηνών έως την οδό Αντώνη Λαδά-Σμηναγού Φιλίππου. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής:

-Από Ανάβυσσο προς Αθήνα: από Λ. Αναβύσσου-Καλυβίων, αριστερά στην Περιφερειακή οδό Καλυβίων-Αθηνών, δεξιά στην Ρήγα Φεραίου και συνέχεια κανονικά.

-Από Ανάβυσσο προς Λαύριο: από Λ. Αναβύσσου-Καλυβίων, δεξιά στην Γκαρόν, αριστερά στην Ελ. Βενιζέλου, δεξιά στην Λ. Σουνίου και συνέχεια κανονικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.