Κατασχέθηκαν τριάντα κιλά κουτσομούρες

Είχαν μέγεθος μικρότερο του επιτρεπόμενου


ΕΛΛΑΔΑ
10:36
12/07/2018
Κατασχέθηκαν τριάντα κιλά κουτσομούρες
4
loading

Τριάντα κιλά κουτσομούρες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χθες το βράδυ στη διάρκεια ελέγχων στους ψυκτικούς θαλάμους της ιχθυόσκαλας της Νέας Μηχανιώνας. Τα ψάρια ήταν μικρού μεγέθους, διαστάσεων 8-10 εκατοστών, ενώ το ελάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος είναι τα 11 εκατοστά.

Οι κουτσομούρες, που ήταν βουλγαρικής προέλευσης, κατασχέθηκαν και πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκε μία παράβαση κατά της εταιρείας εμπορίας τους.

(φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar SER 30

  ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΑ ΟΥΖΕΡΙ ΤΑ ΜΕΖΕ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ , ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΛΗΝ ΠΤΩΧΟΙ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕ ΑΠΟ '' ΓΟΝΟ '' ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΑΣ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ . ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΖΑΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΛΕΓΚΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟΙ , ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ .

 2. avatar ΤΑΚΗΗΗΗΗΣ

  Αν στην ιχθυόσκαλα μηχανιωνας υπάρχουν ψάρια βουλγαρικής προέλευσης..... Τι πιθανότητες έχουμε να τρώμε ελληνικά αγοράζοντας από το ιχθυοπωλειο?

  1. avatar Anο

   Ρατσισμος και στα ψαρια...
   Τα ελληνικα ψαρια γιατι ακριβως ειναι καλυτερα;;;

   1. avatar νικολαοσαλφα

    Οτι για τα "ελληνικά" ψάρια εργάζονται Ελληνες ψαράδες σου πέρασε απο το μυαλό; Και οτι εισάγουν ψάρια και τα πουλάνε με "ελληνικές" τιμές...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει