Οι εκπλήξεις είναι πάντα αναπόσπαστο συστατικό του Μουντιάλ. Το έδειξε η Ρωσία στο παιχνίδι με την Ισπανία, καθώς πήρε την πρόκριση κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2010, έστω κι αν αυτό έγινε στα πέναλτι. Μια ακόμη πήγε να κάνει και η Ιαπωνία, κόντρα στο πανίσχυρο Βέλγιο, που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αλλά η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες έφτασε σε μια τρομερή ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία. Πριν αρχίσει η διοργάνωση έβλεπα την Ιαπωνία ως μια ομάδα που δύσκολα θα κατάφερνε κάτι σε αυτό το Μουντιάλ. Μάλιστα, ήμουν σίγουρος ότι στον όμιλό της, τον όγδοο, με τις Κολομβία, Πολωνία και Σενεγάλη θα τερμάτιζε στην τέταρτη θέση. Έλα, όμως, που τα «μηχανάκια» του Ακίρα Νισίνο έδειξαν ότι έχουν μέσα τους την ψυχή των σαμουράι και προκρίθηκαν, έστω και ως δεύτεροι, έχοντας νικήσει στο πρώτο τους παιχνίδι στο γκρουπ την πανίσχυρη ομάδα των Ροντρίγκες, Φαλκάο και Κουαδράδο. Έτσι, κόντρα στους Βέλγους, αποφάσισα να πάω κόντρα στην κόντρα. Πόνταρα στους Ιάπωνες για νίκη στο ματς και πρόκριση. Τελικά, παρόλο που οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 έως το 69’, κατάφεραν να κερδίσουν με 3-2, πετυχαίνοντας τρία γκολ, το νικητήριο με τον Τσαντλί στην τελευταία φάση του αγώνα. Οι Ιάπωνες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αποκλείστηκαν, παρότι προηγήθηκαν με 2-0. Όμως εγώ, ως παίκτης του Πάμε Στοίχημα που είχε ποντάρει πάνω στους Ασιάτες, δεν είχα κανέναν λόγο να αγχώνομαι μετά το 52ο λεπτό και το γκολ του Ινούι, με το οποίο έγινε το 2-0, καθώς κέρδισα το στοίχημα, χάρη στο «2-0 και Έληξε» του ΟΠΑΠ. Έτσι, από αρκετά νωρίς στο ματς, γνώριζα ότι με το 2-0 των Ασιατών είχα πάει ταμείο, ανεξάρτητα από την εξέλιξη του αγώνα και παρά το γεγονός ότι το Βέλγιο έκανε στο τέλος τη μεγάλη ανατροπή. AP_18183718071418 Με το «2-0 και Έληξε», που προσφέρεται σε όλους τους νοκ άουτ αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ως παίκτης του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, γνωρίζω ότι θα κερδίσω το στοίχημά μου, εάν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταρα, χωρίς να αγχώνομαι για το αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια. Έτσι, έχοντας πάρει πίσω εννέα φορές τα χρήματα που πόνταρα, χάρη στο «2-0 και Έληξε», θα έχω μεγαλύτερη άνεση να ποντάρω στους σημερινούς αγώνες, τους δύο τελευταίους για τη φάση των «16». Στις 17:00, στην Αγία Πετρούπολη, θα αναμετρηθούν η Σουηδία με την Ελβετία, ενώ στις 21:00, στη Μόσχα, θα διεξαχθεί ο αγώνας της Κολομβίας με την Αγγλία.

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα για τον Χάρι Κέιν

AP_18175468808784 Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι μεγάλος πρωταγωνιστής της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι ο Χάρι Κέιν. Έχει πετύχει πέντε γκολ σε δύο αγώνες, δύο κόντρα στην Τυνησία και τρία κατά του Παναμά, ενώ στο τρίτο ματς, με το Βέλγιο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προτίμησε να τον κρατήσει στον πάγκο και να μην ρισκάρει το οτιδήποτε, καθώς η ομάδα του είχε ήδη προκριθεί. Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» είναι και το μεγάλο φαβορί για να ανοίξει το σκορ στο σημερινό παιχνίδι με τους Νοτιαμερικανούς. Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον στράικερ της Τότεναμ να είναι ο σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα Κολομβίας-Αγγλίας και η μέχρι στιγμής πορεία των Άγγλων έχει δείξει ότι είναι ο επικρατέστερος για να τα καταφέρει.

Παίρνω πίσω τα χρήματά μου αν αποκλειστεί η ομάδα μου στα πέναλτι

Danijel Subasic Μια άλλη επιλογή προσφέρει το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και μου έλυσε τα χέρια στο φετινό Μουντιάλ, είναι η «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι. Με αυτόν τον τρόπο, όσοι έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα προκριθεί, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι. Κάτι που μου συνέβη την Κυριακή, όταν και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στην ψυχοφθόρο αυτήν διαδικασία. Τόσο το ματς της Ισπανίας με τη Ρωσία όσο και αυτό της Κροατίας με τη Δανία, κρίθηκαν στη «ρώσικη ρουλέτα». Όμως, παρότι είχα ποντάρει στην πρόκριση των φαβορί, παρακολούθησα χωρίς άγχος τη διαδικασία, καθώς ήξερα πως ό,τι κι αν συμβεί, θα έπαιρνα στη χειρότερη των περιπτώσεων τα χρήματά μου πίσω. Όπως συνέβη και για όσους πόνταραν πάνω σε Ισπανία και Δανία, που αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συνδυαστικά στοιχήματα για τα δύο σημερινά παιχνίδια

AP_18178533321064 Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και δύο συνδυαστικά στοιχήματα για τα σημερινά ματς, τα οποία βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον. Το συνδυαστικό στοίχημα στο ματς Σουηδία-Ελβετία είναι να σκοράρει ο παλιός μας «γνώριμος» από το πέρασμά του στη Super League, Μάρκους Μπεργκ, Over 0,5 πέναλτι, αλλά και Over 0,5 γκολ από το 81΄ έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Το συνδυαστικό στοίχημα για το παιχνίδι Κολομβία-Αγγλία είναι να σκοράρει πρώτος ο Χάρι Κέιν και να σκοράρει η ομάδα της Λατινικής Αμερικής, αλλά και να εκτελεστούν Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα. Επίσης, ως παίκτης του Πάμε Στοίχημα έχω περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρω στους σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξή τους, αλλά και κατά τη διάρκειά τους. Ως παίκτης μου προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τη μέθοδο επίτευξης του πρώτου γκολ.