Ήταν πάντοτε και φυσικά παραμένει όμορφη και λαμπερή. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και φιγουράρισε για πολλά χρόνια στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Έπαιξε στο θέατρο, συζητήθηκε για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφήσεις, σχολιάστηκε για τις εμφανίσεις και απέκτησε πολλούς θαυμαστές όχι μόνο από το αντίθετο φύλο.

Η ζωή της όμως τα τελευταία χρόνια άλλαξε. Προτίμησε να την κρατήσει άλλωστε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί αυτά, την είχαν κατά κάποιο τρόπο κουράσει. Αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, στο σύζυγό της και το παιδί της και το έκανε με όλη της την αγάπη. Και αυτό θα διάλεγε από οτιδήποτε άλλο της προσέφεραν.

Άφησε την υποκριτική κατά μέρους και έχει ανοίξει μαζί με το σύζυγό της, Τάσο Μητρόπουλο, ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού στον Κορυδαλλό. Για την ώρα η δουλειά τους πηγαίνει αρκετά καλά όμως εκείνη δεν θέλει να αισχροκερδήσει για να κερδίσει λίγα χρήματα παραπάνω.

Δηλώνει ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και με τίποτα δεν θα άλλαζε τη ζωή που έχει σήμερα με οτιδήποτε άλλο.
Πλέον, η Νένα Χρονοπούλου είναι μία συνηθισμένη καθημερινή γυναίκα (έτσι ήταν πάντοτε, υποστηρίζει) που θα βγει να κάνει τα ψώνια της και δεν θα σταθεί μόνο στην εξωτερική της εικόνα.

Πρόσφατα παραδέχτηκε σε συνέντευξη που έδωσε ότι πήρε κάποια κιλά αλλά έχει συνηθίσει με αυτά και δεν πτοείται.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, το υποστηρίζει και η ίδια, παλαιότερα δίνονταν πολύ υψηλές αμοιβές για ρόλους αλλά σήμερα τα κασέ έχουν πέσει. «Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι λάθος», λέει και εύχεται η νέα της δουλειάς να πάει πάρα πολύ καλά. «Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το μαγαζί. Τα άλλα όλα είναι παρελθόν».

Φυσικά, αν την ρωτήσει κανείς αν θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με την υποκριτική, δεν θα τους έλεγε όχι αλλά σίγουρα θα τους συνιστούσε να έχουν και μία εναλλακτική στη δουλειά της, δεδομένης της υπάρχουσας κατάστασης, για την οποία, θεωρεί, ότι ευθύνη έχουν όλοι.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».