Οι City Walkers με την υποστήριξη του Johnnie Walker γιόρτασαν υπεύθυνα για ακόμη μία φορά την ολοκλήρωση των φετινών ενεργειών σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και ασφαλούς οδήγησης.

Οι City Walkers και οι φίλοι καταναλωτές βρέθηκαν την Παρασκευή 8 Ιουνίου σε ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλα τα αγαπημένα στέκια της πόλης, τα City Walkers 10΄ Spots.

Το πάρτι των City Walkers συνδύασε τη διασκέδαση με την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, χαρίζοντας σε εννέα τυχερούς, έναν σε κάθε μπαρ, από μία ετήσια κάρτα μεταφορών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξασφαλίζοντας του την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι για ένα ολόκληρο χρόνο. Παράλληλα, πρότεινε εναλλακτικές λύσεις για την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι μετά από τη νυχτερινή διασκέδαση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρέα των City Walkers βρέθηκε για να διασκεδάσουν υπεύθυνα στα: ΓΚΑΖΑΚΙ, SOHO, FAUST, 7 JOKERS, THROUBI, ΠΡΙΖΑ, ΠΙΝΟΚΙΟ, ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ και στο BRONCO στην Κηφισιά. Περισσότεροι από 1,500 καταναλωτές παραβρέθηκαν στα 9 bars, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ. Ενημερωτικά φυλλάδια με όλα τα νυχτερινά δρομολόγια των ΜΜΜ πέρασαν χέρι με χέρι σε όλους τους φίλους των City Walkers, ενισχύοντας την πρωτοβουλία για μία πόλη δίχως ατυχήματα.

Οι City Walkers έστειλαν το μήνυμα για την υπεύθυνη κατανάλωση και μέσω της ιστοσελίδας τους, www.citywalkers.gr.

Το διάστημα από τον Ιανουάριο έως και τον Μάιο, οι φίλοι της ιστοσελίδας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς: 80 τυχεροί κάθε μήνα εξασφάλισαν ένα από τρία διαφορετικά δώρα, που έκαναν την επιστροφή στο σπίτι μετά τη νυχτερινή διασκέδαση εύκολη και ασφαλή. Συνολικά 400 νικητές κέρδισαν εβδομαδιαίες και μηνιαίες κάρτες για όλα τα ΜΜΜ καθώς και δωρεάν κουπόνια ταξί αξίας 10 ευρώ.

Οι δράσεις και τα βήματα των City Walkers δεν σταματούν εδώ! Μείνετε συντονισμένοι στο www.citywalkers.gr αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook για να μοιραστείτε ιδέες και προτάσεις σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την ασφαλή οδήγηση, με στόχο την προώθηση μίας υπεύθυνης στάσης και διασκέδασης στην πόλη.