Άνοιξε σήμερα η αυλαία του δημοψηφίσματος που οργάνωσε ο ΔΣΑ σχετικά με την εξαγγελία του Υπουργού Δικαιοσύνης για την ίδρυση δύο νέων Πρωτοδικείων στο Νομό Αττικής. Μέχρι το μεσημέρι είχαν ψηφίσει, σε κάλπη ή ηλεκτρονικά, περίπου δυο χιλιάδες δικηγόροι της Αθήνας. Οι δικηγόροι, εκφράζουν την γνώμη τους για το αν συμφωνούν ή διαφωνούν με την εξαγγελία του υπουργού  Δικαιοσύνης για τριχοτόμηση του Πρωτοδικείου της Αθήνας. Οι κάλπες για όσους θέλουν να ψηφίσουν με τον «κλασσικό» τρόπο, έχουν στηθεί:

  • Στα γραφεία του ΔΣΑ ( Ακαδημίας 20) όπου μπορούν να ψηφίζουν στις 5,6,7 και 8 Ιουνίου από τις  8:00 έως 18:00 και στις 11 Ιουνίου από τις 08.00 ως τις 20.00
  • Τα γραφεία του Συλλόγου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και στο Εφετείο Αθηνών κατά τις 5, 6, 7, 8 και 11 Ιουνίου από τις 7:30 έως 15:30
  • Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα γίνεται όλο το 24ωρο από σήμερα 5 Ιουνίου ως τις 11 Ιουνίου που θα κλείσει στις 20.00.

Λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα σημεία  που έχουν στηθεί οι κάλπες, άλλα και για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στο site του Συλλόγου (www.dsa.gr).

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.