«Μαϊμού» τυφλοί έπαιρναν επιδόματα

Δύο νέες περιπτώσεις στα Χανιά


ΕΛΛΑΔΑ
6:23
03/05/2012
«Μαϊμού» τυφλοί έπαιρναν επιδόματα
1
loading

Δυό νέες περιπτώσεις ατόμων που έπαιρναν επίδομα τυφλότητας, χωρίς να το δικαιούνται, εντόπισε ο δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο εξυγίανσης του συστήματος παροχής προνοιακών επιδομάτων.

Σε έλεγχο του αρχείου επιδομάτων τυφλότητας, σύμφωνα με τα haniotikanea.gr βρέθηκαν δύο φάκελοι με παρατυπίες και παραλείψεις στα ιατρικά πιστοποιητικά, εκδόσεως 2008. Με απόφαση της αντιδημάρχου Δέσποινας Συγγελάκη, οι δύο επιδοματούχοι παραπέμφθηκαν για επανεξέταση στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας, προκειμένου να διαπιστωθεί η ασθένεια/αναπηρία ενώ ανεστάλη η καταβολή του επιδόματος τυφλότητας.

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο η επιβεβαίωση των στοιχείων και του περιεχομένου των ιατρικών πιστοποιητικών.

Σε απάντησή του, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου ανέφερε, ότι το βιβλίο ασθενών, στα σημεία που αφορούσε τα δύο πιστοποιητικά, ήταν εμφανώς παραποιημένο ενώ υπήρχαν παρατυπίες και αλλοιώσεις στα ιατρικά πιστοποιητικά.

Αμεσα και με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου, με έγγραφη αναφορά, η αντιδήμαρχος απέστειλε όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα, ζητώντας τη διερεύνηση και την απόδοση, τυχόν, ποινικών ευθυνών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Stavgos

    μόνο δύο ....????...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει