Μετράει είκοσι χρόνια υποκριτικής, έχει σκηνοθετήσει τέσσερις ταινίες, γράφει μουσική, μόλις εξέδωσε το βιβλίο του και το κυριότερο… ετοιμάζεται να πολιτευθεί.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξη του στη Real News μίλησε για το μεγαλείο της ψυχής του Έλληνα καθώς και για την απόφαση του να κατεβεί υποψήφιος στις εκλογές.

«Θέλω να πολιτευθώ με τακτ. Να μη φωνάξω στο αυτί του πολίτη, να μην τον σπρώξω για να πάρω την ψήφο του. Στο κατω κάτω με βλέπουν τόσα χρόνια. Συχνά έχω την αίσθηση ότι με ξέρουν καλύτερα από όσο ξέρω εγώ τον εαυτό μου. Με μαθαίνω μέσα από τους ανθρώπους που μου μιλούν στο δρόμο», δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Όσο για το τι έμαθε μέχρι στιγμής από τους πολίτες… «Εμαθα ότι τελικά είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. Είμαστε πολύ συμπαγείς ως έθνος. Η ψυχή του Έλληνα είναι ίδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Και δεν θα χρεοκοπήσει ποτέ. Εδώ δεν χρεοκόπησε σε εμφυλίους, κατοχές και μεταναστεύσεις, είπε ο γνωστός ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.