Έκκληση για δότες αιμοπεταλίων είχαν απευθύνει, μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας, οι γονείς νεογέννητου αγοριού, που υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Με ένα νέο tweet στον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεται: «Μετά από νεότερη επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού, σας ενημερώνουμε ότι καλύφθηκαν οι ποσότητες αιμοπεταλίων για 2 ημέρες.

Συνεπώς τα ενδιαφερόμενα άτομα-δότες παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμινγκ” στο τηλέφωνο 2132003200) Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 14:00 σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν για αιμοπετάλια».

elas

Στην πρώτη ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. πριν από δύο ημέρες αναφερόταν: «Ζητούνται άμεσα δότες αιμοπεταλίων για νεογέννητο που υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Παρακαλούνται οι εθελοντές δότες να απευθυνθούν στο νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμινγκ” (25ης Μαρτίου 14, Μελίσσια Αττικής – Τηλ.: 2132003200) Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 14:00, για τον Ασθενή: Μπίζας Άρρεν, που χειρουργήθηκε στο Ιασώ Παίδων. Γονείς: Μπίζας Νικόλαος και Γάσπαρη Βαρβάρα – Νικολέττα».