Η Έρρικα και η αδερφή της, Μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές Μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Ήταν ίσως το πιο λαμπρό δίδυμο της εποχής. Υπήρξαν άλλωστε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα του καλλιτεχνικού χώρου και από τις πιο όμορφες γυναίκες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Έρρικα Μπρόγιερ είναι πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά και μητέρα της Σάντρας Βουτσά και η Μαργαρίτα Μπρόγιερ, μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη και πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου. Οι δυο τους διέγραψαν μια λαμπερή καριέρα στο χώρο του τραγουδιού αλλά και του κινηματογράφου.

Η κυρία Έρρικα Μπρόγιερ πάντως έχει δηλώσει ότι «Η πιο τσαχπίνα ήμουν εγώ. Η Μαργαρίτα ήταν πιο όμορφη, είχε ωραίο κεφάλι. Γι’ αυτό και την κυνηγούσαν οι μικρότεροι άνδρες, ενώ εμένα οι ηλικιωμένοι, γιατί είχα baby face και με χάζευαν».

Αυτή τη στιγμή όμως, η Έρρικα Μπρόγιερ, όπως λέει στο newsbeast.gr, αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αποζητά την τηλεόραση.

«Δεν επιθυμώ καθόλου να βρεθώ στην τηλεόραση. Μου είχαν κάνει πρόταση και από το “Dancing With the Stars” και είπα στην κόρη μου τη Σάντρα να τους τηλεφωνήσει και να τους πει ότι δε θέλω να πάω. Φαντάζεστε εάν αποφάσιζα να πάω, τι θα λέγανε; Τι το ήθελε και πήγε; Γιατί το έκανε, και όλα αυτά τα ωραία που ακούγονται καθημερινά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως ξεκαθαρίζει η κυρία Μπρόγιερ, προτιμά να συνεχίζει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Έχω επιλέξει να ζω πολύ ήσυχα πλέον. Ζω τελείως διαφορετικά από τότε που με γνώριζαν όλοι λόγω του τραγουδιού και του χορού. Κάνω το αντίθετο τώρα. Προτιμώ να μένω σε απόσταση και δε χρειάζεται να φωτογραφίζομαι και να κυκλοφορώ διαρκώς στα περιοδικά», λέει. Και συνεχίζει: «Γυρίζω με τις φίλες μου και ξεκουράζομαι».

Όταν την ρωτάς αν θα επέλεγε να εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση, η απάντησή της είναι ξεκάθαρη. «Ακόμη και να μου πρότειναν κάτι, δεν θα ήθελα να ξαναπαίξω. Εγώ επέλεξα αυτή τη ζωή. Εγώ επέλεξα να αποστασιοποιηθώ και δεν πρόκειται να αναιρέσω την απόφασή μου», τονίζει.

Και συμπληρώνει ότι της αρέσει να διαβάζει ένα βιβλίο παρά να χάνει το χρόνο της με άσκοπα και ασήμαντα πράγματα. Άλλωστε, θεωρεί ότι η εποχή του καλού προγράμματος στην τηλεόραση έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Όμως, δεν θα έλεγε στους νέους να μην ασχοληθούν με το χώρο που αυτή ξεχώρισε. «Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ασχοληθεί με αυτό που του αρέσει, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τόσες δουλειές. Δεν λέω να πεινάσουν σε καμία περίπτωση. Όμως, πρέπει σίγουρα να τελειώσουν και μία σχολή για να έχουν ένα χαρτί στα χέρια τους σε περίπτωση που αυτός ο χώρος δεν τους απορροφήσει», λέει χαρακτηριστικά.

Και τονίζει ότι, παρά τη λαμπρή της καριέρα, η κρίση την έχει επηρεάσει αλλά προτιμά να είναι λίγο πιο αισιόδοξη. «Είναι πολύ πιο δύσκολες εποχές από αυτές που ζήσαμε εμείς οι σημερινές. Τα βλέπω και από την κόρη μου που κινείται στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων. Θέλω να πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε», καταλήγει.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».