Τον Ιούνιο οι εξετάσεις για υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ

Θα διεξαχθούν από τις 18 έως τις 29 Ιουνίου


ΕΛΛΑΔΑ
0:07
05/04/2012
Τον Ιούνιο οι εξετάσεις για υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ
1
loading

Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 θα διεξαχθούν η υγειονομική εξέταση και η πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τμήματα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι υποψήφιοι, κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

α) δύο (2) μικρές φωτογραφίες,

β) ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα, βεβαίωση οπτικής οξύτητας. Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου, ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους,

γ) το δελτίο εξεταζομένου από το Λύκειό τους ή τη «Βεβαίωση Πρόσβασης», όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου. Ο υποψήφιος επίσης θα έχει μαζί του δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο, ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας έγγραφο.

Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις εξετάσεις ειδικών μαθημάτων, από 16 μέχρι 23 Ιουνίου 2012, εφόσον συμπίπτει η ημέρα πρακτικής δοκιμασίας με αυτήν της εξέτασης στο ειδικό μάθημα, μπορούν να ζητούν από την οικεία Επιτροπή να ορίζει διαφορετική ημέρα εξέτασης αγωνισμάτων, από αυτή του ειδικού μαθήματος.

Οι έδρες των επιτροπών υγειονομικής εξέτασης θα ανακοινωθούν περί τα τέλη Μαΐου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar sotiris

    αααχ τη μου θυμηζει τα τοσα ονειρα μου και τα 4 χαμενα χρονια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει