Μετά την κυκλοφορία της πρώτης συλλογής ανδρικών κοσμημάτων και αξεσουάρ το 2010, το επόμενο βήμα της αυστριακής εταιρείας, η οποία εδώ και 117 χρόνια κατέχει κορυφαία θέση στον τομέα κατασκευής κρυστάλλων κοπής ακριβείας, ήταν προφανώς η κυκλοφορία μιας συλλογής ρολογιών αποκλειστικά για άνδρες.

Η δημιουργικότητα, η τελειότητα και η καινοτομία της Swarovski συνδυάζονται αριστοτεχνικά με την τεχνογνωσία της ελβετικής ωρολογοποιίας και αποτυπώνονται σε αυτήν τη συλλογή.

Η Swarovski παρουσιάζει το ρολόι «Piazza Grande», το οποίο διατίθεται είτε αυτόματο ή με μηχανισμό quartz και, αλλά και για πρώτη φορά, το νέο μοντέλο «Octea Abyssal».

«Octea Abyssal» Automatic

Το κλασικό γυναικείο μοντέλο «Octea» κάνει τώρα την εμφάνισή του και στην ανδρική συλλογή της Swarovski. Διατίθεται σε πορτοκαλί ή μαύρο και ξεχωρίζει χάρη στο σπορ design και την έμφαση στην απόδοση. Αυτό το υπερμοντέρνο ρολόι διαθέτει άριστης ποιότητας ελβετικό μηχανισμό με αυτόματο κούρδισμα και αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για άντρες.

«Piazza Grande» Quartz

Το «Piazza Grande» για άνδρες είχε ως πηγή έμπνευσης το πολύ επιτυχημένο μοντέλο «Piazza», το οποίο ανήκε στην πρώτη συλλογή ρολογιών Swarovski που παρουσιάστηκε στην έκθεση Baselworld το 2009.

Ενσωματώνοντας αστικά μοτίβα με επιρροές από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, η σειρά «Piazza Grande» Quartz Rose Gold θα προσελκύσει τους άνδρες που αναζητούν τη μοντέρνα, εκλεπτυσμένη και συνάμα αρρενωπή κομψότητα, συνδυάζοντας παράλληλα την ακρίβεια και την ποιότητα της ελβετικής ωρολογοποιίας.

«Piazza Grande» Automatic

Πιστή στη ρήση του ιδρυτή της εταιρείας Daniel Swarovski ότι «πρέπει πάντα να βελτιώνουμε ένα ήδη καλό προϊόν», η Swarovski διευρύνει συνεχώς τα όρια της τελειότητας ενσωματώνοντας ελβετικό μηχανισμό ρολογιού με αυτόματο κούρδισμα σε έξι μοντέλα «Piazza Grande».

Αυτό το αυτόματο μοντέλο συνιστά ένα εξαιρετικό ρολόι με κάσα διαμέτρου 43 χιλιοστών από ανοξείδωτο ατσάλι που προστατεύει τον πολύτιμο μηχανισμό του. Το μαύρο καντράν, με εφέ sunray στο κέντρο και περίγραμμα opaline, αναδεικνύει τους αραβικούς αριθμούς. Οι θέσεις των αριθμών 3, 6, 9 και 12 διαθέτουν εντυπωσιακό γυαλιστερό φινίρισμα και εναλλάσσονται με γυαλιστερές πολυεδρικές ενδείξεις της ώρας. Οι προηγμένης τεχνικής ωροδείκτες και λεπτοδείκτες τύπου «half-skeleton» φωσφορίζουν, με αποτέλεσμα η ώρα να είναι ευανάγνωστη τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Ο λεπτός δείκτης δευτερολέπτων έχει υπέροχη απόχρωση μπλε ηλεκτρίκ.

Αυτή η πολυτελής σειρά συμπληρώνεται από εναλλακτικές εκδοχές με καντράν σε μπλε μαρέν ή ασημί, και σχέδια sunray με ματ φινίρισμα που δημιουργούν αντίθεση. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν διαφανή κρύσταλλα που έχουν τοποθετηθεί με το χέρι, ενώ άλλα έχουν αραβικούς αριθμούς σε μαύρο ή μπλε μαρέν που συνδυάζονται με μαύρο ή λευκό καντράν.

Χάρη στην ακρίβεια και την ποιότητα του ελβετικού μηχανισμού, αυτό το ρολόι αποδεικνύει γι’ άλλη μια φορά την τεχνογνωσία και την ποιότητα της Swarovski.