Ο Δημήτρης Βερβεσός και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος θα διεκδικήσουν στο δεύτερο γύρο, την ερχόμενη εβδομάδα, τον θώκο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Πρώτος στις προτιμήσεις των συναδέλφων του ήρθε ο Δημήτρης Βερβεσός ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος για τέταρτη φορά, ενώ ακολουθεί ο Δημήτρης Αναστασόπουλος («Ο Δικήγορος – Όλοι εμείς, μαζί»). Με καταμετρημένο το 91% των ψηφισάντων ο Δημήτρης Βερβεσός κατάφερε να συγκεντρώσει  ποσοστό 25,81% ενώ ο Δημ. Αποστολόπουλος το 17.44%

Οι δυο μονομάχοι άφησαν πίσω τους με μεγάλη διαφορά τους συνυποψηφίους τους, ενώ η αποχή έφτασε λίγο κάτω από το 50%.

Στη Θεσσαλονίκη, περνούν στο β γύρο ο  Χρήστος Ράπτης  και ο  Ευστάθιος Κουτσοχήνας . Ο πρώτος – επικεφαλής του συνδυασμού «Δικηγορική Πρωτοπορία» – συγκέντρωσε ποσοστό 17,40% (606 ψήφους), ενώ ο δεύτερος – επικεφαλής του συνδυασμού «Η δικηγορία ΜΠΡΟΣΤΑ» – έλαβε ποσοστό 17,14% (597 ψήφους).

Στον Πειραιά ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Σταματόγιαννης με ποσοστό 31,94% θα βρεθεί απέναντι στον Ηλία Κλάππα  ο οποίος συγκέντρωσε 28.07%.

Στην Πάτρα θα αναμετρηθούν, στο β γύρο, ο Αθανάσιος Ζούπας με ποσοστό το 45,94% και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος με ποσοστό 42.49%.