Πριν από λίγες ημέρες καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία της εισαγωγής ναρκωτικών.
Σήμερα ο Τεό Θεοδωρίδης ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για το πώς περνάει τον χρόνο του μέσα στο κελί, πώς έφτασε μέχρι αυτό το σημείο. Αναφέρεται και στο εάν το έχει μετανιώσει ή όχι.

«Εύκολα, δύσκολα, προσαρμόστηκα. Η προσαρμογή είναι το μεγαλύτερο προσόν. Η ζωή στη φυλακή έχει τεράστιες διαφορές από τη ζωή έξω. Σκέφτομαι όλα τα γεγονότα που έφεραν εκείνη τη μέρα. Οποιοσδήποτε κι αν ήταν στη θέση μου, με όλα όσα με περιέβαλλαν, θα ήταν πολύ δύσκολο να μην υποκύψει στον πειρασμό».

Το γνωστό μοντέλο στο άκουσμα της ποινής που του επιβλήθηκε, δήλωσε ότι η πράξη του ήταν αξιόποινη και σεβάστηκε απόλυτα την απόφαση των δικαστών.
Όπως λέει πάντως ο Τεό, οι συγκατηγορούμενοί του δεν έφταιγαν σε τίποτα.
«Δεν σκεφτόμουν την ποινή μου τόσο, όσο με βασάνιζε η ιδέα πως ίσως κρίνους ένοχους τους συγκατηγορούμενούς μου. Τα παιδιά δεν έφταιγαν σε τίποτα, καταχράστηκα την εμπιστοσύνη τους και βρέθηκαν μπλεγμένοι».

Κάνει αγώνα για να αποτοξινωθεί και θα τα καταφέρει, γράφει σενάρια και βιβλία για να περνά ο χρόνος του, ενώ δήλωσε ότι, άμα εκείνη την ημέρα δεν το έπιαναν, σήμερα θα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

«Πριν από τη σύλληψη , ίσως έχανα τη ζωή μου μια μέρα χωρίς να το καταλάβω. Σήμερα, είμαι έτοιμος να της δώσω κάθε στιγμή, μαχόμενος για κάτι που αξίζει».

Πηγή: People