Δύο σωροί να επιπλέουν εντοπίστηκαν νωρίτερα στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και στον Ασπρόπυργο.

Οι σωροί εντοπίστηκαν από το λιμενικό και όπως φαίνεται πρόκειται για δύο άτομα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Το ένα πτώμα εντοπίστηκε στην Ελευσίνα και το άλλο στον Ασπρόπυργο μέσα στη θάλασσα που έχει γίνει καφέ από τις λάσπες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι δύο αυτοί νεκροί έρχονται να ανεβάσουν το συνολικό αριθμό των θυμάτων της κακοκαιρίας.

Τουλάχιστον εφτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τα Μέγαρα και την Μάνδρα Αττικής.

Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου κάνουν λόγο για επτά νεκρούς μέχρι στιγμής, ενώ υπάρχουν και αγνοούμενα άτομα που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου.

Πληροφορίες του newsbeast.gr από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως υπάρχουν φόβοι ότι ο τελικός αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τέσσερις νεκρούς ενώ πριν από λίγο ανασύρθηκε νεκρός άλλος ένας άνθρωπος. Πρόκειται για μια γυναίκα που εντοπίστηκε και ανασύρεται από εξωτερικό χώρο επί της οδού Αίαντος στη Μάνδρα Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για έναν άνδρα 40-50 ετών ο οποίος εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από αύλειο χώρο επιχείρησης στο 2-3 χλμ Παλαιά Εθνική Οδό Μάνδρας – Θηβών.

Νωρίτερα, ένας άνδρας 65 ετών βρέθηκε σε προαύλιο χώρο στην οδό Λεωνίδα Στάμου.

Το πρωί μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη. Είχε εγκλωβιστεί από τα νερά που έφθασαν σε πολύ μεγάλο ύψος.

Λίγο πιο πριν είχε επιβεβαιωθεί ότι ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η πρώτη νεκρή. Πρόκειται για έναν άνδρα 85 ετών.