Newsbeast | Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν το Πολυτεχνείο

«Αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το πανηγύρι των κομματικών οργανώσεων»


ΕΛΛΑΔΑ
9:09
15/11/2017
Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν το Πολυτεχνείο
34
loading

Ομάδα αντιεξουσιαστών κατέλαβε το Πολυτεχνείο δύο μέρες πριν την 44η επέτειο. Με ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν ότι προχωρούν στην κατάληψη για να φέρουν «στο προσκήνιο τη ζωντανή εξέγερση που προσπαθεί να ξαναθεριέψει εδώ κι εκεί σε όλο τον πλανήτη».

Οι αντιεξουσιαστές ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των απεργών πείνας-μελών του Επαναστατικού Αγώνα, των φυλακισμένων που βρίσκονται σε κινητοποίηση, να απελευθερωθούν οι 35 μετανάστες και μετανάστριες που συνελήφθησαν μετά την εξέγερση στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας και οι 8 μετανάστες που βασανίστηκαν στο «κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

«Η μνήμη κοιτάζει την τρομοκρατία και την υποκρισία της εξουσίας με οργή. Τα κόκκαλα δεν αντέχουν να θαφτούν κάτω από τα λουλούδια που θα σαπίσουν το ίδιο βράδυ. Προσμένουν να αγκαλιαστούν και να ζωντανέψουν από τις νέες σάρκες της εξέγερσης.

Σήμερα 15 Νοέμβρη 2017 προχωρήσαμε στην κατάληψη του Πολυτεχνείου για να φέρουμε στο προσκήνιο τη ζωντανή εξέγερση που προσπαθεί να ξαναθεριέψει εδώ κι εκεί σε όλο τον πλανήτη. Οι λόγοι βρίσκονται παντού, σε κάθε σημείο της ευρυθμίας και της ειρήνης που επιβάλεται από το κράτος και το κεφάλαιο. Είναι η εγκατάληψη της ζωής στις πολιτικές κλίκες που παράγουν το θάνατο. Είναι η φτώχια που γίνεται κανόνας για να επιβιώσει ένα σύστημα εκμετάλλευσης. Είναι ο αστυνομικός στρατός κατοχής, ο χημικός τους πόλεμος, τ’ αυτόματα όπλα τους και τα θωρακισμένα τζιπ. Είναι οι απαγωγές, η τρομοκρατία και οι ανακρίσεις που βαφτίζονται προσαγωγές. Είναι τα κολαστήρια του ποινικού μηχανισμού, η ψηφιακή φυλακή – βραχιολάκι. Είναι οι φραγμοί στις δημόσιες μετακινήσεις και ο ηλεκτρονικός έλεγχος παντού. Είναι η εξορία της προσφυγιάς, η εξορία των στρατοπέδων συγκέντρωσης, η εξορία της απέλασης. Είναι οι βασανισμοί, τα σπασμένα πόδια και χέρια, οι νεκροί από το κρύο και τις αρρώστιες στα αστυνομικά τμήματα. Οι βασανισμοί στην Πέτρου Ράλλη και τη Μόρια. Είναι το κυνήγι των αιχμάλωτων αγωνιστών, οι αντιτρομοκρατικοί νόμοι, οι δεκαετείς καθείρξεις, η πολιτική μαγειρική του dna και των ψηφιακών επικοινωνιών.

Η μόδα που υποδεικνύει την παράδοση των σωμάτων στα μέτρα των εταιριών, η εξαναγκαστική πορνεία, ο καθημερινός νομιμοποιημένος βιασμός και καταδίκη των βίαιων αντιστάσεων απεναντί του.

Η κατάληψη αυτή, και κάθε συγκρουσιακό γεγονός απέναντι στο καθεστώς φέρνει τον πόλεμο στο φως. Πασχίζουν να κρύψουν με κάθε μέσο την κοινωνική πραγματικότητα όσων εξοντώνονται επειδή αντιστέκονται, όσων εξοντώνονται διότι η ύπαρξη τους η ίδια καθίσταται παράνομη.

Δεν αποδεχόμαστε να ζήσουμε αόρατοι, δεν αποδεχόμαστε να παζαρέψουμε την υπάρξη μας και την επιβίωση μας. Δεν αναγνωρίζουμε το αστικό θέατρο μα, με τους όρους μας, χωρίς ηγεμόνες, με άμεση δράση, συμμετέχουμε στον πόλεμο που πρώτα το κράτος και οι καπιταλιστές κήρυξαν. Έχουν φτιάξει μια επίγεια κόλαση και τώρα με κάθε μέσο θα την φέρουμε στην επιφάνεια για να πάρουν όλοι θέση. Τέρμα στην βολική αναποφασιστικότητα και στην αναβλητικότητα. Πόσο θάνατο και εγκλεισμό θέλει μια κοινωνία για να αποδεχτεί την παταγώδη αποτυχία της σε σχέση με την ελευθερία και επιτέλους να δώσει ένα τέλος στο ψέμα της;

Ιστορικής σημασίας συνειδητοποίηση είναι ο ρόλος της αριστεράς στους αγώνες.

Η πίστη της στο κράτος ως εργαλείο αγώνα πάντα έστηνε και θα στήνει γέφυρες με το σύστημα στην ύστατη στιγμή της καταρρευσής του, στην στιγμή της κλιμάκωσης του αγώνα.

Και αφού ανέλθει, αφού κατακτήσει το κομμάτι της εξουσίας που επιθυμούσε, και αφού της προσφερθεί η νομιμοποίηση της, γίνεται σάρκα και οστά του ίδιου καθεστώτος που πολεμούσε. Αποκαλούν την αστική ειρήνη κεκτημένο αγώνα. Καμιά ελπίδα λοιπόν στα αριστερά παραμύθια.

Στο πολυτεχνείο, ειδικά, που η αριστερά επάνω στους νεκρούς του έστησε τα κάστρα της, το ίδιο αυτό πολυτεχνείο έχουν παραδώσει στις καθεστωτικές δυνάμεις πολλές φορές και οι δυνάμεις της εξέγερσης το διεκδίκησαν μετά την αποχώρησή τους.

Σε κάθε συγκυρία που η σύγκρουση με τις μονάδες καταστολής ήταν μονόδρομος για την διεκδίκηση του εδάφους, επέλεγαν την υποχώρηση στο όνομα της απούσας κοινωνικής νομιμοποίησης.

Πόσο μάλλον το ΚΚΕ, που σε πολλές συγκυρίες, χρησιμοποίησε την πιο ακραία βία με σκοπό την καταστολή της εξέγερσης. Όλη η αστική τάξη και ειδικά τα ακροδεξιά κομμάτια της μίλησαν με θαυμασμό και ευχαρίστηση για αυτό τον εκλεκτό φύλακα του καθεστώτος.

Το ΚΚΕ που καπηλεύεται την ιστορία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου απουσίαζε από το ξεσηκωμό του Νοέμβρη 73, χαρακτηρίζοντας ως προβοκάτορες τους καταληψίες του Πολυτεχνείου, ακόμη και τους νεκρούς, τον θάνατο των οποίων χυδαία κεφαλαιοποιεί έκτοτε. Τιμάμε τη μνήμη των νεκρών μας.

Το ΚΚΕ που η πτωματοφαγία του δεν αφήνει ήσυχους ούτε τους αντάρτες που το ίδιο αφόπλισε.

Για αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε να σπάσουμε την καπηλεία της εξέγερσης και να ακυρώσουμε το πανηγύρι των κομματικών οργανώσεων. Να ακυρώσουμε την διαδικασία που επιτρέπει σε υπουργούς, πρωθυπουργούς και ανθρώπους που προστατεύονται πίσω από τους πάνοπλους φασίστες της ΕΛ.ΑΣ. να καταθέσουν στεφάνια. Άνθρωποι από μια κυβέρνηση που αφου αφομοίωσε και αφόπλισε τεράστια κομμάτια των κινημάτων, μεθοδικά πλέον, προσπαθεί μάταια να διαλύσει τις κοινότητες των εξεγερμένων.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΤΩ Η ΕΞΟΥΣΙΑ

Η κατάληψη βρίσκεται σε αλληλεγγύη με τους αγώνες για

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ-ΜΕΛΩΝ
ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ
ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 35 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 8 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ‘’ΣΤΑΣΗΣ’’ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ

κατάληψη πολυτεχνείου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

34
σχόλια
 1. avatar ΙΕΡΟΦΑΝΤΙΣ 2017

  οι //αναρχικοι// κανουν οτι διαταξουν τα αφεντικα τους, υποταγμενα στρατιωτακια χαμηλου κοστους.

 2. avatar Εχεις δίκιο…..

  ..άλλο το μαχαίρι,άλλο το καδρόνι (με την ανάλογη σημαία), άλλο η ΜΟΛΟΤΩΦ, άλλο το αυτόματο ΌΠΛΟ κλπ. Ορισμένα απ'αυτά δεν σκοτώνουν ειδικά αν χρησιμοποιούνται απο καλά εκπαιδευμένα στελέχη καταστολής πορειών εργαζομένων,συνταξιούχων,δημοσίων υπαλλήλων κλπ.η πλέον καλοπληρωμένη καρριέρα για τα παιδιά εν μέσω κρίσης και με ολόκληρο ένσημο.Αστα φιλαράκι μας πήρανε χαμπάρι κι'όχι τίποτε άλλο φοβάμαι μην..πήξει η πιάτσα.....

 3. avatar pmare

  Ηλενια Ασημακοπουλου ζεις,εσυ μας οδηγεις

 4. avatar deadman

  Επαναστάτες της φακής βορείων προαστείων και ...λοιπών βαλκανικών χωρών.....
  Είμαστε για γέλια.

 5. avatar Χορτάσαμε…..

  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΗΘΙΚΗ,ΑΞΙΕΣ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ, κι'ένα σωρό άλλα καλούδια τα τελευταία σαράντα χρόνια...Αμα βρεθεί και το φάρμακο για τη θεραπεία της ΧΡΟΝΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ θα το πάρεις από τους ΠΡΩΤΟΥΣ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν καλύπτεται απο τα ασφαλιστικά ταμεία.

 6. avatar Αχρηστερός

  Βρε βρε πως αλλάζουν τα πράγματα σε αυτή την χώρα...
  Αυτοί που αποκαλούσαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου σαν "Προβοκάτσια των Αμερικάνων" απόκτησαν σιγά σιγά πρώτο τραπέζι πίστα στις εκδηλώσεις. Ξαφνικά και στο Πολυτεχνείο βρέθηκαν και δικούς τους απόκτησαν ανάμεσα στους νεκρούς.
  Η miss "Εδώ Πολυτεχνείο" Δαμανάκη τώρα δουλεύει για την "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο" και πληρώνεται ...άσε, μην αναφέρουμε τον μισθό της σε περίοδο κρίσης.
  Να μην αναφέρουμε και τα πρωτοπαλίκαρα του Αντρέα που έκαναν πολιτική καριέρα με το Πολυτεχνείο και μετά μαζί με τον Σημίτη ευχαρίστησαν τους Αμερικάνους.
  Και τέλος μην ξεχάσουμε τον πνευματικό κληρονόμο των αγωνιστών του Πολυτεχνείου. Αυτόν ντε, που κυκλοφορούσε το 2006 σαν υποψήφιος του "Αθήνα Ανοιχτή Πόλη". Και οι κάτοικοι Εξαρχείων τον εμπιστεύτηκαν ότι είναι εχθρός του συστήματος. Και τι καλά λόγια να δεις που λέγανε για αυτόν τότε. Μέλι έσταζε η Βαλτετσίου για πάρτη του. Και πόσες φορές βγήκανε για να τον "ενισχύσουν" στους δρόμους. Τώρα φυσικά κάνουν πως δεν τα θυμούνται όλα αυτά...
  Άσχετο... τελικά αυτός ο Κούλης είναι τόσο άμπαλος που ούτε καν ασχολούνται μαζί του σαν αντίπαλο. Προτιμούν τα οικογενειακά καυγαδάκια πια.

  1. avatar agilotos.stravos

   Γραφεις ψεμματα.Στην προεκλογικη του ομιλια στην πλατεια Εξαρχειων το 2006 αν ρωτησεις κανα παλαιοτερο εξαρχειωτη ισως σου περιγραψει το κραξιμο και το γιαουρτωμα που εφαγε ο σημερινος ψευτοπρωθυπουργος σου απο τους αντιεξουσιαστες.Βλεπεις καποιοι ηταν διορατικοι απο τοτε...
   Επισης πες μας κι εσυ τι ψηφιζες τοσα χρονια και τι ψηφιζεις τωρα, να γραψουμε κι εμεις "Βρε βρε πως αλλάζουν τα πράγματα σε αυτή την χώρα"...

   1. avatar Αχρηστερός

    Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν, ήμουν εκεί. Για πολλά χρόνια.
    Όσον φορά την απόπειρα σου να το γυρίσεις σε ad hominem, δυστυχώς πάει στράφι, δεν τσιμπάω.

    1. avatar Dr. Sheldon Cooper

     Μην του μιλας ετσι και συ τωρα... ad hominem .... δε προκειται να καταλαβει. Θα νομιζει οτι του λες για χιπ-χοπ....

    2. avatar agilotos.stravos

     Να ησουν εκει και να μπερδευεις το μελι με το γιαουρτι, λιγο δυσκολο...

     1. avatar Αχρηστερός

      Προσωπικά, αυτό είδα, αυτό καταθέτω.
      Σε μαρτυρίες ντόπιων πάντως δεν θα έδινα και πολλή βάση. Εδώ σε μένα, που τους έζησα, πήγαν να τα γυρίσουν πριν από κάτι μήνες που ξαναπέρασα από εκεί και τους τσίγκλιζα. "Ποιοι ρε; Εμείς; Όχι ρε, λάθος θυμάσαι", για να καταλήξουμε στο τέλος στο: "Ε καλά, παλιά έγινε αυτό, να κάνουμε τώρα".
      Η αλήθεια είναι πως κάποιοι, ειδικά οι μεγαλύτεροι, δεν τσίμπησαν και δεν τον υποστήριξαν. Αλλά δεν τον πολέμησαν κιόλας, τον άφησαν να δουν που θα καταλήξει. Πολλοί νεότεροι όμως την πάτησαν μαζί του.
      Τώρα αν εσύ έχεις έχεις προσωπική εμπειρία και είδες (όχι άκουσες) γιαουρτώματα πάω πάσο.Ψεύτη δεν θα σε βγάλω πάντως.

 7. avatar titanic

  Πάντως τα καταφέραμε.
  Εχουμε Πανεπιστήμιο αντιεξουσιασμού και αναρχομπαχαλίας, παγκοσμίου εμβέλειας, με ξένους μαθητευόμενους, σύγχρονα μέσα εκμάθησης, live happenings. διαθέσιμα τρόλλευ για κάψιμο, κ.λ.π.

 8. avatar gismo

  Η αλήθεια για το ''αριστερό παραμύθι'' του Πολυτεχνείου, αρχίζει βγαίνει στην επιφάνεια. Σιγά σιγά θα μάθουμε και για τους νεκρούς....

  1. avatar gasma

   πόσο πούλησε την Κύπρο ο παπαδόπουλος πότε θα μάθουμε και ποιοί τα τσεπώσανε

 9. avatar Η ΕΙΔΗΣΗ

  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ 50 ηντα χρονια τα ιδια και τα ιδια γιναν ΜΠΑΝΑΛ Ποια ξεναστημισαν ..........

 10. avatar Aimilios

  μαναδες δεν εχουνε αυτα τα παιδια;
  Καταντησαν καθυστερημενα και χαμενα κορμια που απαγγελουν αοριστες ατακες και χαιρονται.
  Ας αναλογιστουμε ολοι γιατι οι νεοι καταστρεφουν και πετουν τις ζωες τους ετσι στο εγκλημα, την τρομοκρατια και τα ναρκωτικα.
  Δεν φταιει μονο η αριστερα που τους στρατολογει και τους κανει ετσι, φταιμε και ολοι εμεις που αφηνουμε τα παιδια μας να χαραμισουν ετσι τις ζωες τους

  1. avatar Kabamaru Igano

   Να τα πάμε σε μια σοβαρή οργάνωση σαν τη χα ,να μάθουν να μαχαιρωνουν κόσμο, να πουλάνε προστασία σε μαγαζιά κτλ...σωστά και "πατριωτικά" πράγματα.....

  2. avatar j,kyp

   Στη φιλοθεη, στην εκαλη και την κηφισια να τα πεις που χουν γεμισει στην κοκα. Παιδακια συντηρητικων και συνετων οικογενειων (χλεπες του πλανητη) ειναι...

 11. avatar kalson

  Είναι η πρώτη φορά (ελπίζω τελευταία) που συμφωνώ μαζί τους. [...]

 12. avatar zaμιλ

  να καταργηθει η βλακεια του ασυλου .δηλ να σκοτωσει καποιος καποιον και μετα να παει εκει μεσα να κρυφτει αυτα ειναι απαραδεκτα οσο για τους αλλους αν εχουν κοτσια να βγαλουν τις κουκουλες και να δειχνουν την φατσα τους αυτο κανουν οι αντρες οχι κρυβομαι και οταν με κυνηγουν φευγω

  1. avatar j,kyp

   συνηθως πανε στο ασυλο οχι επειδη εχουν σκοτωσει αλλα για να μην τους σκοτωσουν

 13. avatar titanic

  Ετσι πριονίζεται αργά και σταθερά το δέντρο που επάνω του καθόμαστε.
  Οι αυτόκλητοι προφήτες, μεθούν με την αυταπάτη παγκόσμιων επαναστάσεων των προσωπικών τους επιθυμιών, και ο Ερντογάν, εγκαινιάζει πυρηνικούς σταθμούς .......
  Και εμείς στην φούσκα του μπαλονιού μας πετάμε ευτυχισμένοι στην αυταπάτη μας....

 14. avatar irac

  Η γνωστή καραμέλα που την ακούμε για περισότερο από 40 χρόνια. Αυτό που εσείς χρειάζεστε ΠΑΡΑΣΙΤΑ της κοινωνίας είναι ένας Kim Yong Un για να δέιτε πόσα απίδια έχει ο σάκος.

 15. avatar Douskas John

  Σωστά .Ιδίως το ΚΚΕ κυνήγησε τους αναρχικούς και καπηλεύτηκε όσο κανένα άλλο κόμμα το πολυτεχνείο .Συζητούσαν για την επανάσταση οι του ΚΚΕ όμως .Να τα λέμε αυτά .Τώρα για πότε ?Όταν οι κατάλληλες συνθήκες το ευνοούν . αχαχα. Οσο για τα υπόλοιπα κόμματα δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις η να γελάσεις .

 16. avatar EviK

  "Μπράβο" στην Πρυτανεία που επιτρέπει κάθε χρόνο να γίνεται το Πολυτεχνείο άσυλο του κάθε ψευτοεπαναστάτη, που βολεύεται με την ανοχή της πολιτείας.Θέτουν και όρους για να μην κάψουν τις περιουσίες του κόσμου. Αφήστε επιτέλους την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να μαζέψει όλους αυτούς τους δήθεν προστάτες των αδικημένων που καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους. Έλεος πια, η ανοχή πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

 17. avatar ocular witness

  ε τι "μαγκιές στα χωριό μας" --κάντε εκεί το πανηγυράκι 2-3 μέρες με τους ευρωπαίους αλληλέγγυους +όταν σχολάσει ο γάμος ενημερώστε και τον υπόλοιπο κόσμο.

 18. avatar j,kyp

  Καλα κανουν. Απο το να καταθεσουν στεφανι οι δωσιλογοι κοιλαραδες που εχουν παραδωσει την εθνικη κυριαρχια ειναι καλυτερα ετσι. Ειναι οξυμωρο οι συγχρονοι δικτατορες (με δημοκρατικο μανδυα) να γιορτασουν το πολυτεχνειο

  1. avatar Guest01062016

   Ναι, αλλά είναι επίσης οξύμωρο στην επέτειο του πολυτεχνείου να καίγονται ελληνικές σημαίες... οπότε το θέμα είναι ποιος είναι λιγότερο οξύμωρος;

 19. avatar Βασίλειος ο Β’

  Μόλις φύγει ο αρχηγός σας από τη Κυβέρνηση την βάψατε αναρχικοί Συριζαίοι.

  1. avatar Douskas John

   Αναρχικοί οι συριζαίοι ? Ξέρεις και άλλα τέτοια ανέκδοτα ?

   1. avatar Aimilios

    βασικα τα ιδια (...) ειναι οι συριζαιοι, αναρχικοι, κομμουνιστες, ενα ματσο (.....) ειναι ολοι και προσπαθει το ενα (....) να δειξει οτι διαφερει απο το αλλο (....) μεσα στο βοθρο που ειναι ολα μαζεμενα...
    Κομμουνιστες αρχισανε,Πασοκοι συνεχισανε, αναρχικοι μετα, συριζαιοι στην συνεχεια, μετα παλι αναρχικοι...
    Κοινο σημειο: η βια, ο αυταρχισμος, ο ρατσισμος, ο φασισμος, τα ναρκωτικα και η τρομοκρατια
    Ναι φουσκα, καμια διαφορα δεν υπαρχει, γιατι αυτο δεν την βλεπει και κανεις παρα μονο ατομα χαμηλης ή ανυπαρκτης νοημοσυνης

    1. avatar Aimilio

     άνοιξε κανένα βιβλίο πρώτα (το ίδιο και όσοι βάλαν θετικές στο συγκεκριμένο σχόλιο σου) και μέτά προσπάθησε να κάνεις κατήχηση.

    2. avatar Kabamaru Igano

     Aimilie το μήλο, είσαι πάνω απ'όλα αντικειμενικός... Καταλαβαίνω όμως τη πικρά σου.Μετά από τόσα χρονιά αφισσοκολλητης της ΔΑΠ , τώρα έχεις φάει μεγάλη πίτα που οι δικοί σου είναι στην απ'εξω και δεν μπορούν να σε βολέψουν σε κανένα Δήμο να ξαλαφρώνεις τον κνησμό στην βουβωνική σου χώρα και να τσιμπάς τον μισθό... Μη μασάς όμως, εσείς οι τίμιοι "πατριώτες" ποτέ δεν χάνεστε. Εδω με τους κατακτητές Γερμανούς συνεργαστηκαν οι παππούδες σας και μετά πήραν και συντάξεις αντιστασιακου...

  2. avatar Παρτε φορα και ελατε

   Τι σχεση εχουν οι αναρχικοι με τον Συριζα ρε αρρωστε?Με τους φιλοχουντικους Αδωνι και Βοριδη στο κομμα σας ικανους σας εχω να κατεβασετε τανκ.Χαιρομαι που απειλεις δημοσια να μαθουν οι γνησιοι δεξιοι τι κουμασια ειστε οι τωρινοι Νεοδημοκρατες.[...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει