Έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» με θέμα μία προκήρυξη διαγωνισμού από τη δημοτική αρχή Περιστερίου, για την προμήθεια αδρανών υλικών, δημιούργησε ντόρο εξαιτίας μίας…παράλειψης.

Συγκεκριμένα, στην 8η σελίδα, υπό τον τίτλο «Τεχνική Ικανότητα και Επαγγελματική Ικανότητα», όπου περιγράφεται πώς «αποδεικνύεται η τεχνική ικανότητα», έχει ξεχαστεί η εξής φράση: «Κώστα τις έχουν -σ.σ: εννοεί “τις ικανότητες”- οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το».

«Το κείμενο που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” με γεμίζει οργή και αποτελεί πρόκληση για κάθε πολίτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, για την προκήρυξη του δήμου που περιέχει φράση που παραπέμπει σε «φωτογραφικούς» όρους διαγωνισμού.

Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Παχατουρίδης σημειώνει:

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν “καμπάνες”. Χρόνια τώρα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές χιλιάδες αναρτήσεις στη “Διαύγεια” για προμήθειες και έργα, με απόλυτη διαφάνεια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να “παίξει” με την ιστορία ενός υποδειγματικού δήμου».

osgfoifi