Η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, ο αδελφός της και η δικηγόρος τους έδωσαν συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης. Η οικογένεια της 32χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο μίλησε για τις υποψίες που είχαν ενώ η μητέρα της κοπέλας ανέφερε πως «είναι ντροπή το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος βγήκε από τη φυλακή».

«Ευχαριστώ την αστυνομία που κατάφερε να συλλάβει τον φονιά» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και περιμένω να μην δώσει κανένα ελαφρυντικό στον δολοφόνο. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Λυπάμαι που κάποιος θα υπερασπιστεί το φονιά. Δεν υπάρχει δικαιολογία».

«Ηθελε να τη σκοτώσει» ανέφερε την ίδια ώρα, η μητέρα της 32χρονης εφοριακού η οποία ζήτησε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης. Επίσης σημείωσε ότι ο 58χρονος έμενε κοντά στο σπίτι της και πιθανώς να είχε δει τη Δώρα. «Εβγαλαν τον φονιά και σκότωσαν το παιδί μου. Έχει αποκρύψει στοιχεία, ήταν εσκεμμένο το έγκλημα » είπε η μητέρα της Δώρας εμφανώς ταραγμένη.

Αδελφός Δώρας: Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο φονιάς

Με τη σειρά του, ο αδελφός της Δώρας Ζέμπερη ζήτησε και αυτός την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου.

«Το αφήνουμε στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο φονιάς» δήλωσε, και συνέχισε: «Ευχαριστώ την αστυνομία που έπιασε τον σφαγέα της αδελφής μου. Δεν γίνεται να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι έξω».