Η επιχείρηση DESPINA MIRARAKI  S.A, καλωσορίζει το κοινό της Θες/νικης και γενικότερα όλης της Βορείου Ελλάδος, στην πρώτη έκθεση χειροποίητων χαλιών της φθινοπωρινής σεζόν, στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE από Παρασκευή 13 Οκτωβρίου έως και Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει νέες παραλαβές σε συλλεκτικά περσικά, μάλλινα και μεταξωτά χαλιά (QUM, TABRIZ, NAIN, ISFAHAN) καθώς και PAKISTAN, INΔΙΚΑ κλπ.

Η νέα πρόταση της Δέσποινας Μοιραράκη στα μοντέρνα χειροποίητα χαλιά, θα είναι η παρουσίαση των χαλιών bamboo silk σε μονόχρωμα bamboo silk designs.

Εμπλουτισμένη θα είναι η συλλογή σε χαλιά VINTAGE  & PATCHWORK καθώς και σε χαλιά επώνυμων οίκων όπως MISSONI, CALVIN KLEIN, SAHRAI, SARASWATI, PARAG.

Σημαντικό είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι, από κάθε μεριά της Βορείου Ελλάδας, θα μπορούν να διαλέξουν το χαλί τους, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία 3.000 χαλιών, και οικονομικών προσφορών (για όλα τα βαλάντια), νομάδικα, στρογγυλά, τετράγωνα, σετ κρεβατοκάμαρας, κλπ, καθώς και ειδικά projects κατασκευής χαλιών (custom made) όπως επίσης και σε oversized χαλιά, σε όλες τις κατηγορίες όπως μάλλινα, μεταξωτά, μοντέρνα.

Συγχρόνως θα παρουσιαστεί και η νέα χειμερινή collection του οίκου Roberto Cavalli home σε αποκλειστικότητα για ολόκληρη την Ελλάδα.

Η κυρία Δέσποινα Μοιραράκη θα είναι παρούσα καθ ’όλη την διάρκεια της έκθεσης, όπου θα μπορέσει να κατευθύνει και να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο να διαλέξει το χαλί της αρεσκείας του.

Ωράριο έκθεσης: 10.00 – 22.00 – Τηλ. επικοινωνίας: 210 8982052