Συγκλονισμένοι είναι φίλοι και γνωστοί του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από τη δολοφονία του. Κάποιοι εξ αυτών, πέρασαν από το γραφείο του ποινικολόγου, όπου και έγινε το έγκλημα, καθώς το σοκ που προκάλεσε στους δικηγορικούς κύκλους είναι μεγάλο.

Τόσο ο Θεόδωρος Κουτσιούμπας, δικηγόρος και γιος του μέχρι πρότινος συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου όσο και ο Γιάννης Ρεκκές, φίλος του δολοφονηθέντα (επίσης δικηγόρος), δήλωσαν συνταραγμένοι από ό,τι συνέβη, ενώ τόνισαν ότι ο εκλιπών δεν έπαιρνε ποτέ μέτρα ασφαλείας, καθώς δεν είχε κάτι να φοβηθεί.

Οι δύο δικηγόροι δεν ήταν οι μόνοι που πέρασαν από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ένας κύριος, ο οποίος προφανώς τον γνώριζε, χτύπησε το κουδούνι, αλλά δεν του άνοιξε κανείς. Έτσι, άφησε ένα λουλούδι στην είσοδο και αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε εντός του χώρου ένας νεαρός άνδρας, που είχε κλειδιά του κτιρίου, αλλά δεν πραγματοποίησε κάποια δήλωση.

Ακολούθησαν οι επίσης δικηγόροι, Θεμιστοκλής Μαλαφούρης και Κώστας Παπαδάκης, οι οποίοι με τη σειρά τους εξέφρασαν την οδύνη τους για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο δεύτερος, μάλιστα, άφησε λουλούδια έξω από το κτίριο που στεγάζεται το γραφείο του ποινικολόγου.

Δείτε τι είπαν οι Θεόδωρος Κουτσιούμπας και Γιάννης Ρεκκές:

li12p7ht IMG_2391 IMG_2393 IMG_2392 IMG_2397 IMG_2395v1x7bw24fyf9r8dj

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος