Παρεμβάσεις υπηρεσιακών παραγόντων δέχθηκαν Πεπόνης-Μουζακίτης

Τι αναφέρουν στα υπομνήματα που κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο


ΕΛΛΑΔΑ
17:06
05/01/2012
Παρεμβάσεις υπηρεσιακών παραγόντων δέχθηκαν Πεπόνης-Μουζακίτης
4
loading

Απέκλεισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο παρεμβάσεων υπουργών στο έργο τους, οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης κατά τη δίωρη παραμονή τους στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, αλλά έκαναν λόγο για παρεμβάσεις τρίτων, υπηρεσιακών και μη παραγόντων, εκ μέρους υπουργών.

Οι δύο εισαγγελείς παρέμειναν στο γραφείο του κ. Μακρή κατέθεσαν δύο χειρόγραφα υπομνήματα, περίπου είκοσι συνολικά σελίδων, τη δε ερχόμενη Δευτέρα θα επανέλθουν για νέες διευκρινίσεις, προκειμένου να ξεκαθαριστεί εάν οι "οχλήσεις" που δέχθηκαν, ήταν υποδείξεις ή παρεμβάσεις στο έργο τους.

Το περιεχόμενο των δύο υπομνημάτων, κατά τα δύο τρίτα αλληλεπικαλύπτεται, καθώς αφορούν τις ίδιες παρεμβάσεις και τα ίδια πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα υπομνήματά τους οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης δεν προβαίνουν σε αξιολογήσεις, αλλά απλώς καταθέτουν γεγονότα και πρόσωπα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν τους ενόχλησε ποτέ υπουργός ή υφυπουργός, αλλά τους μεταφέρθηκε επιθυμία ή δυσαρέσκεια υπουργού, μέσω τρίτου, προκειμένου να επισπευτούν ή να κλείσουν τρεις διαφορετικές υποθέσεις που χειρίζονται.

Δικαστικοί κύκλοι λένε ότι τα δύο υπομνήματα δεν είναι αποκαλυπτικά, ενώ επιδέχονται διευκρινίσεων εάν οι «ενοχλήσεις» των τρίτων προσώπων αποτελούν υποδείξεις ή παρεμβάσεις στο έργο των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

  Μιά τεραστίων διαστάσεων γιγαντοοθόνη απέναντι απο το Σύνταγμα, με ένα προντζέκτορα που θα εμφανίζει τις σελίδες της λίστας Λαγκάρντ σε όλους τους καλεσμένους δημότες, και ταυτόχρονα θα αναμεταδίδεται απο όλα τα κανάλια υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά σε όλη την Ελλάδα, είναι η δημοκρατική απάντηση στους διαπλεκόμενους μηχανισμούς των κατεστημένων. Το ίδιο πρέπει να εφαρμοστεί και για όλους τους φακέλλους που βρίσκονται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων.

 2. avatar Dimitris

  Όταν σε ενοχλούν τρίτοι παραιτείσαι; Δεν μας τα λέτε καλά κύριοι και εκτίθεστε όχι εσείς αλλά εμείς που πληρώνουμε φόρους και περιμένουμε να έχουμε υπεύθυνους σε υπεύθυνες θέσεις. Την επόμενη φορά που γαβγίσει ο σκύλος του γείτονα θα αλλάξετε σπίτι;

 3. avatar abramidis kostantinos

  ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΡΙΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΡΙΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ..........ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΕΣΕ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ!!!!!!!!!ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!! Ο[...]

 4. avatar nemiath

  ε ναι ποτέ δεν το κάνουν απευθείας. βάζουν πάντα τους παρατρεχάμενους τους να κάνουν της βρωμοδουλειές για να μπορούν μετά να πουλήσουν τρέλα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει