Στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα ψαλεί σήμερα η εξόδιος ακολουθία του Παναγιώτη Νίκα, του ιδρυτή της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας Νίκας. Η ταφή θα γίνει στη Σπάρτη.

Ο Παναγιώτης Νίκας πέθανε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 85 ετών.

Ήταν Γεννημένος το 1932 στη Λακωνία και ίδρυσε την επιχείρησή του το 1966 με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει:

«Η Διοίκηση της εταιρείας Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ καθώς και οι εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτή της ιστορικής εταιρείας Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 03/09/2017, σε ηλικία 85 ετών.

Ο Παναγιώτης Νίκας γεννήθηκε στη Λακωνία το 1932 και με όραμα τη δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν στην καλή ποιότητα και στην υψηλή ασφάλεια, το 1966 ίδρυσε την εταιρεία Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ. Η εταιρεία για περισσότερα από 50 χρόνια, εξακολουθεί να δημιουργεί και να προσφέρει γευστικά, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.

Η εταιρεία εις μνήμην του ιδρυτή της εταιρείας, Παναγιώτη Νίκα θα προχωρήσει στη δωρεά του ποσού 3.000 Ευρώ για την ενίσχυση των σκοπών του “Χαμόγελου του Παιδιού”».