Σοκαρισμένοι είναι μαθητές και γονείς στο Δημοτικό Σχολείο των Αχαρνών, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 10χρονος μαθητής.

Το μικρό αγόρι λιποθύμησε κατά την διάρκεια της γιορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς και έχασε την ζωή του.

«Είχαμε μια γιορτούλα και όλοι καμαρώναμε και έγινε αυτό το συμβάν. Έπεσε κάτω το παιδί, ζαλίστηκε και έπεσε. Η μαμά του είναι αξιοπρεπέστατη κυρία και δασκάλα στο σχολείο.

Εγώ άκουσα τον θόρυβο, έπεσε το παιδάκι και ήρθε το ασθενοφόρο και το πήρε, ευτυχώς ήρθε γρήγορα. Το πήραν με την αστυνομία μαζί το συνοδεύσανε και σήμερα μάθαμε πως “έφυγε” το παιδάκι. Πέμπτη δημοτικού πήγαινε το παιδάκι. Εκεί ήταν όλοι οι δάσκαλοι και η μητέρα του», δήλωσε συγγενής μαθητή οπού βρισκόταν στην εκδήλωση.

«Σήμερα το πρωί το έμαθα εγώ, απλά είναι αναστατωμένοι όλοι. Λιποθύμησε το παιδί και έπεσε στη σχολική γιορτή. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης, πήρε αναπνοή, άνοιξε τα μάτια του μια φορά και άλλη μια φορά. Δεν πρόλαβε να έρθει το ΕΚΑΒ. Οι γιατροί είπαν δεν ήταν από χτύπημα στο κεφάλι, αυτό λιποθύμησε και έπεσε στη σκηνή. Όχι δεν είχε πρόβλημα ασιτίας,  το παιδάκι όταν είναι ασιτικό φαίνεται και η οικογένεια του είναι μια σωστή οικογένεια», τόνισε κάτοικος της περιοχής.

«Έπεσε με την πλάτη το παιδί και αιμορραγούσε. Το συνεφέραμε και πήρα δέκα τηλέφωνα εγώ την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, μας είπαν έρχεται έκανε 25 λεπτά να έρθει. Δεν υπήρχε γιατρός, πέρυσι είχαμε γιατί βάλαμε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Είχε πολύ αίμα, είμαι 45 χρονών τέτοιο συμβάν δεν έχω ξαναδεί. Τα πιο πολλά παιδάκια κλαίγανε», ανέφερε συγγενής μία μαθήτριας στο σχολείο που έγινε το περιστατικό.

Βίντεο: Γιάννης Κέμμος