Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξαφανίστηκε εδώ και λίγες ώρες ένα 6χρονο κορίτσι από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και από εκείνη τη στιγμή ένα θρίλερ εξελίσσεται. Στην Ελληνική Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την ανεύρεση του παιδιού.

Τη φωτογραφία της μικρής Στέλλας πόσταρε στο Facebook μέλος της οικογένειας ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να επικοινωνήσει μαζί της σε περίπτωση που έχει κάποια πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκεται το κοριτσάκι.

Την εξαφάνισή της δήλωσε ο ίδιος ο πατέρας της, υποστηρίζοντας πως στο σπίτι έγινε διάρρηξη. Η μητέρα της 6χρονης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πως «εκείνος έβαλε τα παιδιά για ύπνο και έβγαλε έξω τα σκουπίδια και μάλλον ξέχασε τα κλειδιά απέξω. Πήγε το πρωί να ξυπνήσει τα παιδιά, είδε τα συρτάρια ανοικτά, τα χρυσαφικά μου έλειπαν, είδα και την ντουλάπα μας ανοικτή και την τσάντα μου πάνω στο σαλονάκι».

Στη συνέχεια η μητέρα, που δεν βρισκόταν στο σπίτι το επίμαχο βράδυ, συμπλήρωσε πως «θα έκλαιγε αν καταλάβαινε πως κάποιος ξένος πάει να την πάρει αλλά μέσα στον ύπνο της μπορεί να νόμισε πως ήμουν εγώ».

Το ίδιο δήλωσε και η νονά του δίδυμου αδερφού της 6χρονης, αναφέροντας πως «μου είπε ο πατέρας πως οι διαρρήκτες μου πήραν το παιδί».

Το πρόσωπο κλειδί μέχρι στιγμής στην υπόθεση, μιας και ήταν ο τελευταίος που είδε τη μικρή Στέλλα, ήταν ο πατέρας της, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ έβαλε τα παιδιά για ύπνο και μετά πήγε να πετάξει τα σκουπίδια. «Μάλλον άφησα τα κλειδιά πάνω στη πόρτα και το παιδί μάλλον άνοιξε μόνο του την πόρτα».

Ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται πολλές ώρες στη ΓΑΔΑ απαντώντας σε ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι νωρίτερα έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της οικογένειας αλλά και το αυτοκίνητό τους.