Διαστάσεις μυστηρίου παίρνει η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη, μετά από δημοσίευμα για την μεταφορά του στο νοσοκομείο κατά την διάρκεια της περιοδείας του, την οποία και διέκοψε.

Αν και η Καίτη Φίνου, με ανάρτησή της στο Facebook, υποστήριξε ότι συνομίλησε με τον ηθοποιό, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν και το πρόβλημά του είναι ιάσιμο, ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε το… αλαλούμ που επικρατεί.

«Μας έρχονται συνεχώς πληροφορίες ότι ο Στάθης δεν είναι καλά. Προσπαθούμε να βρούμε πληροφορία σωστή… δεν τη βρίσκουμε!», ανέφερε, το βράδυ της Τρίτης, σε δημοσιογράφους.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι θα πρέπει να βγει ο ίδιος να μιλήσει και συνέχισε: «Από την άλλη, έφτασαν μέχρι το σωματείο κάποιοι συνάδελφοι που είπαν ότι βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση. Αυτό εγώ δεν το δέχομαι, διότι ο Στάθης έβγαζε πάντα πολλά χρήματα. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος και να λέει “μαζέψτε τρόφιμα για τον Στάθη”, κατ’ αρχήν προσβάλλει τον ίδιο. Μέσω της Καίτης(Φίνου) έμαθα ότι ο Στάθης δεν έχει τέτοιο πρόβλημα! Αν ο ίδιος δεν εμφανιστεί και πει ότι έχω κάποιο πρόβλημα, το να λέει ο καθένας ότι του κατέβει…συνηθίζεται».