Στο Hράκλειο η Scotland Yard για την υπόθεση του εξαφανισμένου Στίβεν Κουκ

«Ψάχνουμε να βρούμε το στοιχείο που θα αποτελέσει την άκρη του νήματος»


ΕΛΛΑΔΑ
15:29
09/03/2017
Στο Hράκλειο η Scotland Yard για την υπόθεση του εξαφανισμένου Στίβεν Κουκ
loading

Στο Ηράκλειο βρίσκονται από το πρωί οι αξιωματικοί της Scotland Yard στο πλαίσιο των ερευνών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου του Στίβεν Κουκ.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Οι αξιωματικοί των Βρετανικών αστυνομικών αρχών συμμετέχουν σε σύσκεψη παρουσία των ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών και των ιατροδικαστών που εξετάζουν την υπόθεση,του δικηγόρου της οικογένειας Κουκ, αλλά και του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Τα βλέμματα όλων είναι πλέον στραμμένα στα στοιχεία της υπόθεσης του θανάτου του νεαρού Βρετανού, και όλα τα στοιχεία αναλύονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο επί 12 χρόνια αγνοούμενος Στίβεν σκοτώθηκε από ατύχημα ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Στη σύσκεψη οι τοπικές αρχές ενημέρωσαν τους άνδρες της βρετανικής αστυνομίας για όλες τις πτυχές της υπόθεσης, τις έρευνες που είχαν γίνει το 2005, οπότε και εξαφανίστηκε ο νεαρός Βρετανός και τις έρευνες που έχουν γίνει από τη στιγμή που ο σκελετός του βρέθηκε στο πηγάδι στα Μάλια.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είχε γίνει τότε, μετά από τόσο καιρό είναι δύσκολο να βρεθούν στοιχεία. Είμαστε εδώ γιατί η οικογένεια του Στίβεν είναι μακριά και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τους δώσουμε απαντήσεις για το θάνατο του γιού τους. Ψάχνουμε να βρούμε το στοιχείο που θα αποτελέσει την άκρη του νήματος για να διαλευκάνουμε την υπόθεση», δήλωσε στο Flashnews.gr o αξιωματικός της Scotland Yard, Κάρι Μακινσάιερ.

Περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη στο flashnews.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει