Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται το προσχέδιο μελέτης για την ελεγχόμενη στάθμευση στο Κέντρο του Αμαρουσίου. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου, προκειμένου να δοθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να συμμετέχουν σ’ αυτήν και οι απόψεις τους να ληφθούν υπόψη στο περιεχόμενο της τελικής μελέτης που θα έρθει προς έγκριση από τη δημοτική Αρχή.

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη απόφαση, ο δήμαρχος Αμαρουσίου,Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά,«Είχαμε δεσμευθεί προεκλογικά ότι μια από τις προτεραιότητες της Νέας Δημοτικής Αρχής θα ήταν να καταστήσουμε το κέντρο της πόλης μας ξανά λειτουργικό, ανθρώπινο και προσβάσιμο. Και στη δέσμευσή μας αυτή ανταποκρινόμαστε με συνέπεια. Αποξηλώνοντας τους κυβόλιθους, που τόσο ταλαιπώρησαν τους συμπολίτες μας, δημιουργώντας ελεύθερους χώρους ευχάριστους και φιλικούς, οργανώνοντας τη δημοτική Αστυνομία και τώρα προωθώντας με γοργούς ρυθμούς την ελεγχόμενη στάθμευση. Στόχος είναι και με αυτή μας την παρέμβαση, πέρα από τη δημοτική συγκοινωνία και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόζουμε, να δώσουμε λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα και να απαλλάξουμε τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες μας από το άγχος του παρκαρίσματος».

Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει τις απόψεις, τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά του για το προσχέδιο που αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση, στο τηλέφωνο: 210-6180515 και στο email: [email protected]

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.