Ο πιο οικονομικός, γρήγορος και οικολογικός τρόπος να επισκεφθείτε τη HORECA είναι η χρήση του Μετρό ή του Προαστειακού Σιδηροδρόμου ως τον «Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας» και έπειτα η επιβίβαση στα πούλμαν που ξεκινούν από εκεί κάθε 10 λεπτά με προορισμό το εκθεσιακό κέντρο! Τα πούλμαν φέρουν ειδική σήμανση με το λογότυπο της έκθεσης και έχουν μισθωθεί από την οργανώτρια εταιρεία της έκθεσης για να διευκολύνουν τη μετάβασή σας στη HORECA.

Εάν επιλέξετε τη μετακίνηση με το Μετρό -ειδικά κατά το Σαββατοκύριακο- δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη χωρητικότητα του πάρκινγκ στο εκθεσιακό κέντρο.

Τα δρομολόγια των πούλμαν από και προς το εκθεσιακό κέντρο πραγματοποιούνται και κατά τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης ανά δεκάλεπτο και η επιβίβαση είναι εντελώς δωρεάν για τους επισκέπτες της HORECA. Αντίστοιχα δρομολόγια πραγματοποιούνται με πούλμαν της έκθεσης και από τον τερματικό σταθμό του Μετρό στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ως την είσοδο του εκθεσιακού κέντρου. Ωστόσο, το εισιτήριο για τη διαδρομή του Μετρό ως το αεροδρόμιο είναι 10 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο εισιτήριο για τη διαδρομή ως τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» είναι 1,40 ευρώ.