Την παραίτησή του από αντιδήμαρχος Γορτυνίας και την ανεξαρτοποίησή του από την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Γιαννόπουλου, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου ο Γιάννης Σακελλαρίου, πρώην δήμαρχος Βυτίνας.

Ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος κατέθεσε στο συμβούλιο επιστολή παραίτησης, στην οποία κάνει λόγο για «παράνομη, αχαρακτήριστη και αχάριστη συμπεριφορά του δημάρχου» και τον κατηγορεί για «αυταρχισμό, αλαζονεία, εγωισμό, συγκεντρωτισμό κι απαξιωτικές συμπεριφορές».

«Διαχωρίζω τη θέση μου από τέτοιους είδους συμπεριφορές και σκοταδιστικές μεθοδεύσεις, που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου. Δεν θέλω να συνδεθεί η συμμετοχή μου στη διοίκηση και διαχείριση του δήμου Γορτυνίας, με αποφάσεις που υπαγορεύονται από διάφορα σκοτεινά κέντρα, εκτός αιρετών, την προέλευση των οποίων αδυνατώ να ελέγξω» υπογράμμισε.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, επικράτησε και οξεία αντιπαράθεση της παράταξης τού Παρασκευά Παρασκευόπουλου με τον πρόεδρο του συμβουλίου Πέτρο Ζούνη. Η αντιπαράθεση οδήγησε στην αποχώρηση της παράταξης από το συμβούλιο, προειδοποιώντας ότι στην επόμενη συνεδρίαση θα κατατεθεί πρόταση μομφής στον πρόεδρο.

Ακολούθησε παραίτηση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου από το αξίωμά του αφού διαφώνησε με τον τρόπο που άσκησε τα καθήκοντά του ο πρόεδρος. Λίγο αργότερα αποχώρησε και η παράταξη του Ηλία Αποσκίτη, κατόπιν ενστάσεων που διατύπωσε σχετικά με την τήρηση των πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου.