Δέματα αγάπης με τρόφιμα, 816 στο σύνολο, παρέδωσε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, κλιμάκιο του Οργανισμού «Αποστολή» με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα, σε 592 οικογένειες στην Κω, στη Λήμνο και στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα, η «Αποστολή» προσέφερε ανακούφιση σε 150 οικογένειες στην Κω, 208 στη Λήμνο, 180 στην Καλλονή Λέσβου και 54 στη Μυτιλήνη.

Η εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνεχίζεται προκειμένου να ανακουφιστούν εκατοντάδες οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο γενικός διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Κωνσταντίνος Δήμτσας υπογράμμισε ότι «Η “Αποστολή”’ συνεχίζει να στέκεται δίπλα σε όποιον μας χρειάζεται, τα λόγια περισσεύουν και προτεραιότητα έχουν οι πράξεις. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς το πρόβλημα αυτών των οικογενειών αν δεν το δει με τα μάτια του».

Σε αυτό το σημείο του λόγου του, τόνισε πως «Έρχονται άγιες ημέρες και είναι πολλές οι οικογένειες που στερούνται τα πλέον απαραίτητα. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να συμπληρώσουμε την ανάγκη τους, να τους ανακουφίσουμε και να τους μεταφέρουμε το μήνυμα του αρχιεπισκόπου μας, ότι δεν θα είναι μόνοι τους, θα είμαστε μαζί σε κάθε δυσκολία».