Στη μεγάλη γιορτή του κλασσικού αθλητισμού, τον Μαραθώνιο της Αθήνας, βρέθηκε και φέτος η ActionAid. Η χτεσινή ημέρα ήταν γεμάτη χαρά, ελπίδα και συγκίνηση με χιλιάδες ανθρώπους να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμων των 5.000, 10.000 μέτρων και φυσικά του Μαραθωνίου. Από αυτούς 160 έτρεξαν για την ActionAid!

Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών που έτρεχαν για να διαδώσουν το μήνυμα της ελπίδας, να στηρίξουν την οργάνωση που βελτιώνει τις ζωές ανθρώπων που αντιμετωπίζουν την ακραία φτώχεια και έτσι να κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.

actmarth18

Καθώς τερμάτιζαν οι δρομείς, πέρασαν από το περίπτερο της ActionAid στο χωριό των χορηγών εκατοντάδες άνθρωποι που άφησαν το μήνυμά τους στον τοίχο των ευχών:

  • «Να προσπαθήσουμε για το κοινό καλό!»
  • «Τρέχω με αισιοδοξία. Φέρνω ελπίδα!»
  • «Να αλλάξουμε εμείς για να αλλάξουμε τον κόσμο»
  • «Τρέχουμε κατά της φτώχειας και υπέρ της δικαιοσύνης. Στηρίζουμε την ActionAid»
  • «Remember we are all equal»

actmarth17

Βγήκαν, επίσης, φωτογραφίες κρατώντας τα έξυπνα μηνύματα και αντικείμενα της ActionAid. Έτσι γέμισαν τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με χαρούμενες φωτογραφίες και το hashtag #allazoumezoes.

Πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν sms ΑΑ κενό ονοματεπώνυμο στο 54574 με χρέωση 2.50€ με ΦΠΑ, στηρίζοντας τη δράση της ActionAid. Κάντε κι εσείς το ίδιο!

actmarth1

actmarth2

actmarth3

actmarth4

actmarth5

actmarth6

actmarth7

actmarth8

actmarth9

actmarth10

actmarth11

actmarth12

actmarth13

actmarth14

actmarth15

actmarth16