Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Μια έκθεση ιδιαίτερης ευαισθησίας με τίτλο «People on the Move: Γιάννης Μπεχράκης – Γιατροί Χωρίς Σύνορα» ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο βραβευμένος με Pulitzer φωτογράφος του Reuters παρουσιάζει το οδοιπορικό των προσφύγων που αφήνουν την πατρίδα τους σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, δρώντας στην πρώτη γραμμή από το ξεκίνημα της προσφυγικής κρίσης, πλαισιώνουν τις φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη με τη φωνή των ίδιων των προσφύγων, αλλά και με τη δική τους μαρτυρία.

Ιστορίες συγκλονιστικές φέρνουν στο φως την ανθρώπινη διάσταση εκείνων που σημαδεύτηκαν ανεξίτηλα από το ταξίδι αυτό. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σταυροδρόμι ανθρώπων και πολιτισμών, γίνεται χώρος φιλοξενίας αυτής της διαφορετικής διαδρομής και καλεί επιβάτες και επισκέπτες να την ακολουθήσουν.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 28 Φεβρουαρίου 2017, στο χώρο Art & Culture στο επίπεδο αφίξεων του αεροδρομίου (είσοδος 1/χώρος ελεύθερης πρόσβασης όλο το 24ωρο).