Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της εστεμμένης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ Μαρίας Νέστορα, που αγνοείται από τις 27 Αυγούστου.

Τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς και τα στοιχεία από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Μαρίας Νέστορα δεν αποκλείεται να δώσουν νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση προσπαθούν να εντοπίσουν τι πραγματικά συνέβη το πρωινό της 27ης Αυγούστου και συγκεκριμένα το δίωρο 11 με 1 το μεσημέρι όταν από το διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης έφυγε η μητέρα της Μαρίας για να ψωνίσει. Μεταξύ αυτών των ωρών χάθηκαν και τα ίχνη της 27χρονης η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι και έκτοτε αγνοείται.

Συμφωνα με τη Freddo η νεαρή κοπέλα ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ενώ οι Αρχές όχι μόνο δεν απορρίπτουν αλλά και εξετάζουν πλέον ακόμη και το ενδεχόμενο ο χάκερ που είχε πει στη μητέρα της πως την απειλούσε να ήταν μόνο στη φαντασία της.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει επέμβει και οι υπολογιστές βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί του πατέρα, αλλά και της μητέρας, που υποστηρίζουν πως η Μαρία είχε πέσει θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού και πως την απειλούσαν.

Καταθέσεις γειτόνων αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα πριν την εξαφάνισή της έβλεπαν έναν άνδρα να την επισκέπτεται συχνά στο διαμέρισμά της στη Νέα Σμύρνη και ίσως να είναι το πρόσωπο «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης.