Νέος κύκλος κινητοποιήσεων ξεκινά και για τους συνταξιούχους, μετά την επιβολή νέων έκτακτων μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση.

Όπως ανέφεραν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. των Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας, τα νέα μέτρα θα βρουν τους συνταξιούχους στο δρόμο έτσι ώστε να πιέσουν όσο μπορούν.

Μάλιστα για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, έχουν αποφασίσει συγκέντρωση στην Πλ. Πανεπιστημίου, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα ειδοποιητήρια μπορούν από την έκτακτη εισφορά και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς την Εφορία, ώστε να επιδώσουν τα ειδοποιητήρια.

Όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας, κ. Θ. Κατσίκας «Υπάρχουν ηλικιωμένοι που θα μείνουν χωρίς ρεύμα γιατί δεν έχουν να πληρώσουν.

Είναι απαράδεκτο να επιβάλλεται έκτακτη εισφορά επί του συνόλου του φορολογικού και να μην λαμβάνεται ως μέτρο το αφορολόγητο».

Μάλιστα κάλεσε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους, ακόμη και να έχουν χρήματα να μην πληρώσουν την έκτακτη εισφορά, προκειμένου όπως ανέφερε να μη δοθεί άλλοθι στην κυβέρνηση να επιβάλει φόρους εφ’ όρου ζωής.

πηγή: mycitynet