Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να οριστούν τα σύνορα δύο δήμων της Κρήτης

Λύθηκε το πρόβλημα οριοθέτησης των συνόρων μεταξύ Γωνιών και Ανωγείων


ΕΛΛΑΔΑ
21:42
27/07/2016
Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να οριστούν τα σύνορα δύο δήμων της Κρήτης
1
loading

Μετά από περίπου 12 χρόνια λύθηκε οριστικά το πρόβλημα οριοθέτησης των συνόρων μεταξύ Γωνιών Μαλεβιζίου και Ανωγείων Ρεθύμνης.

Οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου και Ανωγείων, Άρης Σαλούστρος και Ζαχαρίας Σουλτάτος, υπηρεσιακά στελέχη και κάτοικοι των δύο οικισμών, περπάτησαν σε όλο το μήκος των συνόρων των δύο δήμων και συμφώνησαν στα ακριβή σύνορα που χωρίζουν το Μαλεβίζι και τα Ανώγεια.

Είχε προηγηθεί συνάντηση στο δημαρχείο Μαλεβιζίου, μεταξύ των δημάρχων και εκπροσώπων φορέων, ενώ η όλη διαδικασία έγινε μέσα σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και κατανόησης των δύο πλευρών.

Οι δήμαρχοι Μαλεβιζίου και Ανωγείων, Κώστας Μαμουλάκης και Μανώλης Καλλέργης, τόνισαν ότι λύθηκε οριστικά ένα θέμα που μπορεί να έδειχνε ως ήσσονος σημασίας, αλλά δημιουργούσε αρκετά και σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων των δύο οικισμών και αναφέρθηκαν στην πολύπλευρη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο δήμων.

Επίσης, ευχαρίστησαν όλους τους φορείς και τους κατοίκους των δύο περιοχών, οι οποίοι με συνεννόηση και εμπιστοσύνη συνέβαλλαν, προκειμένου να δοθεί η αρμόζουσα λύση σε αυτό το πολύχρονο πρόβλημα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ανάσανα

    επιτέλους ουουουφφφφφφφ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει