Για την τελική τους «αναμέτρηση» με το υπουργείο Υποδομών ετοιμάζονται οι ιδιοκτήτες ταξί. Οι αυτοκινητιστές αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» έξω από τη Βουλή, όπου στις 4 η ώρα ο Γ. Ραγκούσης θα ενημερώνει τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ, για τις τελικές ρυθμίσεις που περιέχει το σχέδιο νόμου για τον κλάδο.

Οι ιδιοκτήτες ταξί θα κάνουν προσυγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ, στην οδό Μάρνη και στη συνέχεια θα σχηματίσουν πορεία με τελικό προορισμό τη Βουλή.

Ο κ. Ραγκούσης θα επιχειρήσει να πείσει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που αντιδρούν για την αναγκαιότητα και την ορθότητα εφαρμογής των ρυθμίσεων που περιέχει το ν/σ για την πλήρη απελευθέρωση.

Το βράδυ αναμένεται να συνεδριάσουν και πάλι τα συνδικαλιστικά όργανα των αυτοκινητιστών, προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων, αν και η τάση που επικρατεί είναι για συνέχιση της απεργίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.