Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης, με αφορμή την προκήρυξη και την ανάληψη ευθύνης της τελευταίας δολοφονικής επίθεσης κατά του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια από την οργάνωση «ΣΕΧΤΑ», καταδίκασαν την τρομοκρατία.

«Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται αλλά ενισχύεται μέσα από τη συλλογική προσπάθεια του ελληνικού λαού για αγώνα ενάντια στη τρομοκρατία, που θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα και με επιτυχία», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής.

«Οι απειλές εναντίον πολιτικών, δημοσιογράφων, εκδοτών και διευθυντών φυλακών δείχνουν ότι κάτι πάει να αλλάξει στο τρόπο που κάποιοι με το αρρωστημένο μυαλό τους θέλουν να τρομοκρατήσουν. Η κυβέρνηση θα έχει την αρωγή και τη στήριξη όλων να κάνει όσο γίνεται γρηγορότερα τη δουλειά της και να δώσει γρήγορα λύση στη δαμόκλεια σπάθη της τρομοκρατίας. Η σημερινή ανακοίνωση της οργάνωσης πρέπει να μας κινητροδοτήσει να κάνουμε όλοι αυτό που έχουμε ευθύνη απέναντι στη κοινωνία», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος.

«Αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις αποτελούν χειραγωγία στο σύστημα και αποπροσανατολίζουν το λαό αλλά δε θα τους περάσει. Είναι χρέος της κυβέρνησης να τους αποκαλύψει και να μάθουμε κάποια στιγμή την αλήθεια, όπως έγινε όταν αποκαλύφθηκε, ότι το διαμέρισμα που κρατούνταν ο Άλντο Μόρο ήταν ενοικιασμένο από τη ΣΙΑ», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

«Το δικό μας το μήνυμα που πρέπει να τους στείλουμε είναι, ότι με την τελευταία τρομοκρατική ενέργεια τους δεν κέρδισαν απολύτως τίποτα. Το μόνο που αποκόμισαν είναι κοινωνική απέχθεια και καθολική άρνηση των πολιτών να αποδεχθούν τέτοιου είδους ενέργειες που βάφονται με αίμα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.