Επίθεση στην κυβέρνηση για τον ΟΛΠ από ΟΜΥΛΕ και λιμενεργάτες

«Παρακάμπτει κάθε έννοια νομικών υποχρεώσεων»


ΕΛΛΑΔΑ
23:35
06/06/2016
Επίθεση στην κυβέρνηση για τον ΟΛΠ από ΟΜΥΛΕ και λιμενεργάτες
2
loading

Η κυβέρνηση, επιδεικνύοντας χαρακτήρα υποτέλειας προς τις απαιτήσεις της Cosco, προχωρά άρον άρον στην πώληση του ΟΛΠ, παρακάμπτοντας κάθε έννοια νομικών υποχρεώσεων, τονίζουν, σε κοινή ανακοίνωσή τους, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Λιμενεργατών Αρχιεργατών του ΟΛΠ.

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις επισημαίνουν ότι στις συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς, βασικά ζητήματα και εκκρεμότητες της σύμβασης παραχώρησης προσπερνώνται χωρίς να αντιμετωπίζονται, ενώ σημειώνουν ότι για τις εργασιακές σχέσεις, τα εμπλεκόμενα υπουργεία, παρότι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο νέο περιβάλλον, δεν προχωρούν σε συγκεκριμένες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, με συγκέντρωση την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, σύμφωνα με την ΟΜΥΛΕ και την Ένωση Λιμενεργατών Αρχιεργατών.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ο Μεροκαματιάρης

    Ας μας πουν πόσα παίρνουν η εργατική τάξη των λιμενεργατών του Πειραιά. Πόσα επίσημα, πόσα με τα διάφορα τερτίπια τους και πόσα κάτω από το τραπέζι. Μήπως με τα σκανδαλώδη εισοδήματά τους δεν είναι προλετάριοι και πληβείοι. Μήπως δεν ανήκουν ούτε κ'αν στην εργατική τάξη, αλλά στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα και με τη τεράστια ζημιά που προκαλούν στην χώρα και τους εργαζομένους της αποτελούν ασυγχώρητη πρόκληση. Με τον πρωτόγονο αντικοινωνικό και χωρίς αρχές συνδικαλισμό εξυπηρετούνται αλλότρια και αντικοινωνικά συμφέροντα και οι εργατοπατέρες συνδικαλιστές, στους οποίους ανεύθυνοι και επικίνδυνοι διοικητές, τύπου Ανωμερίτη και όλοι οι άλλοι, μοιράζουν ασυλλόγιστα και πλουσιοπάροχα τη δημόσια και λαϊκή περιουσία- πλούτο. Είναι ντροπή κόμματα υποτίθεται ταξικά να υποστηρίζουν αριστοκράτες εισοδηματίες, εκτός αν ..Και ας εξυπηρετούνται οι ανερμάτιστοι τυχοδιώκτες οι.. "θα σκίσω τα μνημόνια με ένα μόνο άρθρο" . Επιτέλους δεν μπορεί να σαμποτάρεται τόσο άθλια στους πρωτοφανείς αυτούς καιρούς η Εθνική Οικονομία, ο ίδιος ο λαός και η Πατρίδα. Πολύ περισσότερο όταν ορκισμένοι εχθροί μας, όπως ο τουρανός, οι σκιπιτάρ, οι σκοπιανοί κ. α. φανερά και προκλητικά δηλώνουν επεκτατικές προθέσεις και ακονίζουν μαχαίρια. Τι περιμένουμε: Θα βάλουμε ποτέ μυαλό; Θα επανακτήσουμε κάποια επαφή με την απλή και κοινή λογική!!!!

  2. avatar taker

    Εχει να πεσει κλαμα με τους προδοτες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει