Σε πλειστηριασμό από ελικόπτερα μέχρι και …ζυγαριές

Έτοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου καταχωρούνται όλα τα στοιχεία


ΕΛΛΑΔΑ
11:36
15/05/2016
Σε πλειστηριασμό από ελικόπτερα μέχρι και ...ζυγαριές
2
loading

Η επιστροφή των συμβολαιογράφων στα καθήκοντα τους  έχει σημάνει και την έναρξη των πλειστηριασμών. Στα σχετικά «δελτία δημοσιεύσεων» μάλιστα οι εκθέσεις κατασχέσεων δεν έχουν τέλος, με κάθε είδους κινητά και ακίνητα να βρίσκονται σε αυτές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», έχει ξεκινήσει ήδη και επίσημα η λειτουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας , στην οποία θα καταχωρούνται πλέον αποκλειστικά όλα τα περιουσιακά στοιχεία που θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό, ενώ από τον Ιούλιο τα «χτυπήματα» και οι προσφορές θα γίνονται ψηφιακά μέσω διαδικτύου και ειδικών κωδικών.

Οικόπεδα διαμερίσματα, εξοχικά(με πισίνες αλλά και με εκκλησάκια μαζί), χώροι όπου λειτουργούν επιχειρήσεις(ξενοδοχεία, καφετέριες, fast food κ.α.)βρίσκονται υπό διαδικασία κατάσχεσης που έχουν κινήσει τράπεζες από ιδιώτες, δημόσιες υπηρεσίες(ΔΥΟ) κ.λ.π. για χρέη σημαντικά ή και ασήμαντα, ενώ «στο σφυρί» προγραμματίζεται να βγουν και πολλά κινητά περιουσιακά στοιχεία, από ΙΧ, φορτηγά, εκσκαφείς μέχρι σκάφη αναψυχής, φορτηγά πλοία και ελικόπτερα.

Διαβάζοντας κανείς την ατελείωτη λίστα με τα αντικείμενα που βγαίνουν «στο σφυρί»,  διαπιστώνει ότι βγαίνουν σε πλειστηριασμό ακόμη και  καρέκλες, τραπέζια, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεοράσεις, φωτοτυπικά μηχανήματα μέχρι φούρνοι μικροκυμάτων, ζυγαριές, αρώματα ακόμα και φιάλες οξυγόνου.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα deltio.tnomik.gr  υπάρχουν όλες οι κατασχετήριες εκθέσεις και οι περιλήψεις που αφορούν τους πλειστηριασμούς.  Σκοπός του αρμόδιου υπουργείου είναι με τον τρόπο αυτό να ενημερώνονται οι πολίτες γύρω από τους μελλοντικούς πλειστηριασμούς σε όλη την Ελλάδα.

Από τον Ιούλιο όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες των πλειστηριασμών θα προχωρήσουν σε ψηφιακό επίπεδο και θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Οι τράπεζες έχουν ήδη εντοπίσει 30.000 δανειολήπτες τους οποίους και έχουν κατατάξει ως κακοπληρωτές, καθώς ενώ διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία αποφεύγουν εσκεμμένα να καταβάλλουν αυτά που οφείλουν.

Οι ιδιοκτήτες από την πλευρά τους έχουν πάντα το δικαίωμα να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ξεφτιλισμενοι

    Πρώτη φορά Αριστερά. Άχρηστοι Ελεεινοι.Τυχοδιώκτες . Αρπαξατε τήν εξουσία μέ ασυστολα συνειδητά ψέματα πρός τόν Λαό. Κοροιδεψατε ξεφτιλισμενοι όπως πολύ σωστά αποκάλεσε η ΖΩΗ ΚΩΝ/ ΛΟΥ τόν Πινόκιο Τσίπρα . Άλλα έλεγε καί υποσχέθηκε πριν ένα χρόνο ότι θά έκανε καί άλλα κάνει σήμερα. Κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη. Αρχηψευταρα Τυχοδιώκτη Παραμυθατζη.Άν είσαι Άνδρας μέ Αρ...... βρε κάνε ΕΚΛΟΓΕΣ τώρα .Αχρηστε Ανικανε .Αυτός ο κόσμος πού κοροιδεψες καί σε ψήφισε δέν θέλει ούτε νά σέ βλέπει ούτε νά σέ ακούει πιά. ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

  2. avatar Γιώργος63

    Αριστερή κοινωνική δικαιοσύνη !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει