Τι μπορείτε να κάνετε για να ψήσετε το κρέας και να μείνει μαλακό και ζουμερό;

  • Δεν αλατίζουμε ποτέ το κρέας πριν από το ψήσιμο, καθώς το αλάτι μαζεύει τους χυμούς και στεγνώνει το ψητό.
  • Ρίξε αλάτι λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ψησίματος.
  • Ομοίως με τα μυρωδικά και μπαχαρικά, πασπάλισε το κρέας λίγο πριν από το τέλος του ψησίματος.
  • Ομοίως με τα μυρωδικά και μπαχαρικά, πασπάλισε το κρέας λίγο πριν το βγάλεις από τη σχάρα για να μην πικρίζει.

Πηγή: neadiatrofis.gr