Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος, Γιώργος Κουκλάκης, ζητά την ενίσχυση του δημοτικού γηροκομείου Χανίων, κυρίως, με νοσηλευτικό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ. Κουκλάκης ανέφερε ότι σήμερα το γηροκομείο εξυπηρετεί 110 τρόφιμους, ωστόσο αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να καλυφθούν οι ανάγκες απαιτείται η πρόσληψη τουλάχιστον δέκα νοσηλευτών. «Έχουμε μόλις δέκα νοσηλεύτριες, από τις οποίες οι τρεις λείπουν με αναρρωτική άδεια και οι επτά που έχουν απομείνει είναι αδύνατον να εξυπηρετήσουν τους 110 ηλικιωμένους που στεγάζονται στο γηροκομείο» υποστήριξε.

Ο κ. Κουκλάκης σημείωσε ότι οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενδιαφερθεί για τη λύση των προβλημάτων του ιδρύματος, ωστόσο αναγνώρισε πως λόγω της κατάστασης, στην οποία βρίσκεται η χώρα, οι δυνατότητες για ενίσχυση με προσωπικό περιορίζονται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.