Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από το ΠΑΜΕ

Αύριο στις 17:30 στη Θεσσαλονίκη


ΕΛΛΑΔΑ
12:42
29/02/2016
Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από το ΠΑΜΕ
4
loading

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες οργανώνει αύριο στις 17:30 στο άγαλμα του Βενιζέλου το ΠΑΜΕ, τα οποία στη συνέχεια θα μεταφέρει στο κέντρο μετεγκατάστασης στα Διαβατά.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της Θεσσαλονίκης να ανταποκριθούν στο κάλεσμα με στόχο την ανακούφιση προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στα Διαβατά.

«Να σταματήσει τώρα το έγκλημα. Όχι άλλα νεκρά παιδιά! Όχι άλλοι νεκροί άνθρωποι! Εκφράζουμε αποτροπιασμό, αγανάκτηση και θλίψη για τα συνεχή πολύνεκρα ναυάγια στις θάλασσές μας. Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές επιθέσεις στην Συρία και αλλού. Να εξασφαλιστεί η ασφαλής και απευθείας μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στις χώρες προορισμού τους. Αποδέσμευση της χώρας από ΕΕ και ΝΑΤΟ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιθυμεί "αναβαθμισμένο ρόλο της χώρας στην περιοχή", εμπλέκοντάς μας ακόμη πιο βαθιά στους ανταγωνισμούς των μονοπωλίων. Μυρίζει μπαρούτι και πόλεμο η περιοχή μας και όλη η γη! Κανένας λαός να μη χύσει το αίμα του για ξένα προς την τάξη του συμφέροντα» αναφέρει στην ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar λαϊκές επιτροπές

  Μάλλον άσχετοι είστε.
  Δεκάδες φόρες το ΠΑΜΕ έκανε «καζάνι» για ανέργους.
  Στην Θεσσαλονίκη πάνω από 10 φορές.
  Οι λαϊκές επιτροπές αν συνοικία, που συμμετέχει και το ΠΑΜΕ, μοίρασαν αμέτρητες φορές πράγματα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης.
  Για προφανείς λόγους δεν δημοσιοποιούνται ευρύτερα. Υπάρχει και η , κακώς εννοούμενη, περηφάνια.

 2. avatar wolfman

  Έλληνας (ο αρχαίος, ο Γνήσιος Έλλην!): ο κατέχων την Ελληνική παιδεία, Ελευθεροπρέπεια και Παρρησία. Ανοχή προς τις Ετεροδοξίες και Διαλέγεσθε με Λογική μόνον Επιχειρηματολογία. Ευγενείς, Εύνομος και Ευσεβείς. Γενναίος, και Άφοβος. Διέθετε Προσωπική και Εθνική Αυτογνωσία, Πολυμέρεια και Φιλοπονία, Λογική, Μέτρο, Λιτότητα και Αφιλοχρηματία.
  Έλληνας 2016 ( ο Νεοελλην, ο ¨μπουζουκακιας φραπεδακιας¨): ο κατέχων την Κουτοπονηριά, και την Μισαλλοδοξία. Ανοχή προς τις ¨Μίζες¨ και Διαλέγεσθε με Μίσος και Φθόνο. Φονταμενταλιστής, Άνομος, Θρησκόληπτος. Ευθυνόφοβος και Ξενοφοβικός. Διαθέτει Προσωπική και Εθνική τάση προς την ¨τζάμπα¨ καλοπέραση. Ρατσιστής, Φασίστας, Μεσαιωνιστης, με ¨διδακτορικό¨ στο ¨πέσε πίτα να σε φάω και εάν γίνεται σε μορφή μιλκ σέικ για να μην κουραστώ στο μάσημα¨
  (περιμένω τις αρνητικές και τα σχόλια αυτών που ανήκουν στην κατηγορία ¨Έλληνας 2016¨)
  ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣ, ΔΕΞΙΟΣ, ΟΥΜΑΝΙΣΤΗΣ, ΦΙΛΟΖΩΟΣ

 3. avatar petmath

  ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!!

 4. avatar KIDO

  .....για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που ειναι στα παγκακια τιποτα
  .....για τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ που λιποθυμουν τιποτα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει