Στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, από τη Μυτιλήνη, ο κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους του λιμενικού, που χθες το απόγευμα έξω από το λιμάνι της Παναγιούδας, προσπάθησε να επιβιβαστεί σε άλλο περιπολικό σκάφος του σώματος που έμεινε ακυβέρνητο, όταν κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου ο κυβερνήτης του έπεσε στη θάλασσα.

Το ακυβέρνητο σκάφος πραγματοποιούσε κυκλικές στροφές και προκειμένου να αποφευχθεί ναυτικό ατύχημα στο σημείο έσπευσαν δύο σκάφη του λιμενικού για βοήθεια.

Τότε ο κυβερνήτης του ενός σκάφους, που είχε σπεύσει στο σημείο για συνδρομή, προσπάθησε να πηδήξει στο ακυβέρνητο περιπολικό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στη θάλασσα και να τραυματιστεί σοβαρά από την προπέλα του ακυβέρνητου σκάφους του λιμενικού. Το ακυβέρνητο σκάφος ακινητοποιήθηκε ύστερα από ώρα από στελέχη του σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυβερνήτης που είχε μεταφερθεί αρχικά στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης φέρει σοβαρά τραύμα στη μέση και αναμένεται ν α υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Για το συμβάν ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.