Μαραβέγιας και Manu Chao σε ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες

Στόχος η στήριξη οργανώσεων, όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα – Δείτε το βίντεο


ΕΛΛΑΔΑΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
12:43
16/02/2016
Μαραβέγιας και Manu Chao σε ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες
4
loading

Ο Κωστής Μαραβέγιας συνεργάζεται με τον Manu Chao σε ένα νέο τραγούδι για τους πρόσφυγες. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να ενισχυθεί το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και των ΜΚΟ Άρσις και Αίτημα για την προστασία των προσφύγων.

Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγουδά και έγραψε τους στίχους και τη μουσική στο τραγούδι Parapatam, ενώ ο Manu Chao τον συνοδεύει στην κιθάρα.

Σε μήνυμά του, ο κ. Μαραβέγιας αναφέρει σχετικά:

«Στεκόμαστε αμήχανοι, μετρώντας καθημερινά χαμένες ζωές συνανθρώπων μας στο Αιγαίο. Συμπολίτες μας, είτε με ατομική πρωτοβουλία είτε μέσα από διάφορες συλλογικότητες και ΜΚΟ, βοηθούν καθημερινά όπου παρίσταται ανάγκη, με αξιοθαύμαστη υπέρβαση, αγάπη και αυτοθυσία.

Αυτό που ζητώ από εσάς είναι η ελάχιστη συνεισφορά σας για την ενίσχυση τους. Εθελοντισμός, χρηματική δωρεά, προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, είναι απαραίτητα στα νησιά του Αιγαίου και αλλού, σε καθημερινή βάση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και την ευαισθησία σας.

Επίσης ευχαριστώ όσους προσέφεραν για την κίνηση αυτή και προπαντός τον αγαπημένο Manu Chao για την πολύτιμη συνεισφορά στο τραγούδι, με την μοναδική Cavaquinho κιθάρα του.

Το τραγούδι μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα από το ακόλουθο site: http://www.parapatam.gr Εδώ επίσης θα βρείτε και τα links για να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε τις ΜΚΟ».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar speed

  Δεν κάνετε και κάτι για τους Έλληνες έτσι γι'αλλαγή?

  1. avatar Γιώργος 272

   για αρχή, έχουν αφαιρέσει εαυτούς από το σύνολο των καμένων που περιμένουν την έξωθεν επιδοτούμενη σωτηρία. (σημ: Ο Manu Chao ξεκίνησε τραγουδώντας στους δρόμους)

   Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα;

  2. avatar hXc

   Τι να κάνουν βρε καμενε;ειδικά με την περίπτωση σου δεν νομίζω να γινεται τίποτα

   1. avatar speed

    Υπομονή και περαστικά

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει