Από το πρωί σήμερα παραμένει ολικά κλειστός ο Ισθμός, τόσο από την νέα, όσο και από την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι, από τους αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο, αλλά και άλλες επαγγελματικές τάξεις, που σήμερα τους έχουν ενισχύσει, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό.

Οι οδηγοί είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν για να φτάσουν στην Αθήνα από την Κόρινθο κι αντίστροφα, μέσω παρακαμπτηρίου δρόμου από τα ορεινά του Λουτρακίου έως τα Μέγαρα, διανύοντας μια μεγάλη απόσταση περίπου 75 χιλιομέτρων.

Ο Παναγιώτης Φιακάς, πριν από λίγο, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το μπλόκο του Ισθμού, υπογράμμισε πως όσο παραμένει μεγάλη δύναμη κόσμου στο μπλόκο θα κρατήσουν κλειστό τον Ισθμό.

Εν τω μεταξύ, κλειστός παραμένει από τους αγρότες και ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Τρίπολης, από χθες το απόγευμα, στο ύψος των διοδίων Νεστάνης. Οι αγρότες έχουν δηλώσει πως θα κρατήσουν κλειστό το δρόμο ως απόψε τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας, με αποκλεισμούς εθνικών οδών.

Ειδικότερα, κλειστή παραμένει από τις 18:00, η εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, κοντά στο Αιτωλικό. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των αγροτών, ο αποκλεισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 10:00 το βράδυ.

Επίσης, αγρότες της Αχαΐας έχουν προγραμματίσει να κλείσουν στις 19:00 και για τρεις ώρες, την εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος του Αιγίου.