Οι γεννημένοι στις 28 Ιουλίου είναι άτομα που επιθυμούν να είναι πρώτοι στον κοινωνικό ή επαγγελματικό κύκλο τους. Η μορφή της εξουσίας τους είναι κυριολεκτικά ενσωματωμένη στο πρόσωπο τους. Πιο σημαντικό από αυτά που λένε και σκέφτονται υφίσταται αυτό που πραγματικά είναι.

Όσοι έρχονται σε επαφή ακόμα και με τους πιο «μαλακούς» ανθρώπους που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, σύντομα θα μάθουν για αυτούς ότι το να απασχολούν μια δευτερεύουσας σημασίας θέση δεν είναι αυτό που θέλουν για τον εαυτό τους. Είναι πραγματικοί επιζήσαντες, που δεν ικανοποιούνται μόνο με το να επιβιώσουν σε μια καταιγίδα, αλλά να βγούνε στην κορυφή και σε κάθε ασχολία τους αναζητούν πως θα επικρατήσουν.

Φυσικά, τέτοιες προσωπικότητες αντιμετωπίζουν συχνά μεγάλες συναισθηματικές προκλήσεις. Οι άλλοι μπορεί να τους βλέπουν να μην ανταποκρίνονται ή τους κατηγορούν ότι είναι ασυναίσθητοι όταν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους, θα το κάνουν με κάθε κόστος. Επιπλέον, θα πρέπει να καλλιεργήσουν μερικά χαρακτηριστικά όπως ή διπλωματία, η υπομονή και η κατανόηση προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Αν ποτέ νοιώσουν ότι τα ενδιαφέροντα τους συνδέονται στενά με αυτά των άλλων και νοιώσουν μέρος μια ευρύτερης ομάδας, θα φροντίσουν να προχωρήσουν σε ανώτερο και πιο εξελιγμένο επίπεδο. Αν βέβαια επιμένουν να κυνηγάνε μια απομονωμένη πορεία θα αποξενώσουν εν τέλη ακόμα και τους πιο κοντινούς τους φίλους.

Το να μάθουν να χάνουν αξιοπρεπώς είναι ακόμα ένα σημαντικό μάθημα για αυτούς. Πρέπει να δούνε ότι η επιθυμία τους να κερδίσουν με κάθε κόστος λειτουργεί αντιπαραγωγικά σε κάθε μορφή ανθρώπινης επικοινωνίας. Ίσως χρειαστεί μια σειρά από ήττες για να το συνειδητοποιήσουν, αλλά επειδή είναι τόσο ελκυστικοί και δυναμικοί μπορεί να μην το καταλάβουν ποτέ.

Πάνω από όλα, αντιμετωπίζουν θέματα που σχετίζονται με εμπιστοσύνη, αποδοχή και αγάπη. Η αγάπη, συγκεκριμένα, είναι ο τομέας που θα κερδίσουν πιο δύσκολα, αλλά και αυτός που θα τους ανταμείψει πλούσια ως προς την εξέλιξη τους, αν επιτευχθεί. Θα πρέπει να μάθουν να δίνουν και να λαμβάνουν αγάπη δίχως όρους, να δούνε μια σχέση ανεξάρτητα από ανταγωνισμό, μάχες των φύλων όπου η δύναμη κι ο έλεγχος είναι τα κεντρικά θέματα. Αφού καταφέρουν να δούνε μια σχέση με πιο θετικά στοιχεία όπως τον να μοιράζονται, το επόμενο βήμα θα είναι να βρούνε τον σωστό σύντροφο, κάποιον που θα αξίζει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση τους.

Γεννημένοι στις 28 Ιουλίου: Marcel Duchamp, Jackie Kennedy, Bill Bradley

πηγή: eorti.gr