Διαψεύδει η επιτροπή αγώνα «Δεν Πληρώνω» τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου διοδίων στις Αφίδνες, από μέλη του κινήματος, όπως κατήγγειλε χτες η εταιρεία Νέα Οδός που λειτουργεί τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Λαμίας.

Η επιτροπή εξέδωσε δελτίου Τύπου στο οποίο δίνει μία διαφορετική εκδοχή του περιστατικού τονίζοντας πως η υπάλληλος επιτέθηκε σε διαμαρτυρόμενο πολίτη, ο οποίος ευγενικά της ζήτησε να μην εισπράττει διόδια κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης.

Αφού τον εξύβρισε, όπως αναφέρει η επιτροπή, ακολούθως τον χτύπησε με αποτέλεσμα ο πολίτης να υποστεί «κακώσεις κεφαλής και αυχένα, ευαισθησία αριστερά παρασπονδυλικά στην περιοχή του τραπεζοειδούς, οίδημα υπερόφρυας χώρας δεξιά, εκδορές χειλέων και ευθυασμό της Αυχενικής Μοίρας Σπονδυλικής στήλης, σύμφωνα και με τη διάγνωση των νοσοκομειακών γιατρών του ΚΑΤ».

«Πάγια θέση του κινήματός μας», τονίζει η επιτροπή αγώνα, «είναι ότι δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τους υπαλλήλους των διοδίων οι οποίοι δουλεύουν για το μεροκάματο κάτω από άθλιες συνθήκες εργασίες, μέσα στο καρκινογόνο καυσαέριο και με απαράδεκτες συμβάσεις σκλαβιάς».