Καμπάνια για την ενίσχυση των κρατήσεων ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού

Στόχος η ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής


ΕΛΛΑΔΑ
20:50
22/07/2015
Καμπάνια για την ενίσχυση των κρατήσεων ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού
1
loading

Εθνική Καμπάνια επικοινωνίας για την ενίσχυση των κρατήσεων στην Ελλάδα ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού, με στόχο την αύξηση των κρατήσεων και την περαιτέρω ισχυροποίηση του τουρισμού στην Ελλάδα.

Η καμπάνια «Happening Now: GreekSummer» σχεδιάστηκε με στόχο την ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής και τη μετάδοση της πραγματικής εικόνας της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι «Συμβαίνει Τώρα».

Η καμπάνια απευθύνεται στο ευρωπαϊκό κοινό κατά κύριο λόγο, μέσω διαδικτύου και social media, ενώ θα παρουσιαστεί με ειδικά γραφικά, βίντεο, εικόνες και ελκυστικά μηνύματα για την Ελλάδα, καλώντας το κοινό να γίνει ενεργό μέλος και να μοιραστεί τις στιγμές και τις εμπειρίες του από το Ελληνικό καλοκαίρι.

Η πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού υλοποιείται από τον ΕΟΤ, σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων). Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι Περιφέρειες και όλος ο Τουριστικός κλάδος μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Lazven

    Αφήστε τις καμπάνιες και τις εκστρατείες και προσέξτε τις παροχές στα ξενοδοχεία και τον λαθροτουρισμο φορολογικά .οι ξένοι έρχονται όταν τους προσφέρεις κάτι διαφορετικό που μπορούμε να το προσφέρουμε και ειναι η θάλασσα μας αλλα θέλουν και εξυπηρετη και σε αυτο ύστερουμε πολυ μα παρά πολυ απο τον ανταγωνισμό.διμιουργηστε σχολές για παροχή τουριστικής εξυπηρέτησης και βάλτε κάποιους κανόνες λειτουργειας των καταλυμάτων .Με τις καμπάνιες μόνο προγράμματα και οι τσέπες κάποιων που τα διαχειρίζονται γεμίζουν τα ξενοδοχεία ειναι άδεια.Σας μιλάω απο πείρα γιατι αυτή ειναι η δουλεια μου ,τουριστικός πράκτορας και δραστηριοποιούμενων στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης .ξερετε τι λένε όλοι όταν γερνάνε απο διακοπές στην ΕΛΛΑΔΑ- θάλασσα υπέροχη αλλα εξυπηρέτηση απαράδεκτη ,του χρόνου θα πάω άλλου .Αν αυτόν τον τουρισμό θέλετε κάντε καμπάνιες αν θέλετε να φτιαχτεί πραγματικά μια απο τις πιο βόρειες βιομηχανίες στον κόσμο διμιουργηστε στέλεχος αξία και απομακρύνετε τους καρεκλοκένταυρους πολιτικούς σας πελάτες.Σας αναφέρω χαρακτηριστικά στην χώρα που ζω. VISA για την ΕΛΛΑΔΑ βγαίνει απο την πρεσβεία άλλης χώρας της ευρωπαϊκής ένωσης και όμως κάθε χρόνο επισκέπτονται την ΕΛΛΑΔΑ πάνω απο 50.000 τουρίστες .αυτα διορθώστε και αφήστε τις καμπάνιες κατα μέρος

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει